Faimosul Zhang Guang 101 formula 3x120ml medicina Chineză terapie anti caderea parului ingrijirea parului hranesc regenerarea parului

365.03lei

536.81lei

-32 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Notă: Vom trimite Chineză Pachet, pachet roșu, 101 Formula.

Nume: Zhangguang 101 Formula (din China)

În Rusia, este numit 101P

Inventat de Domnul Zhao Zhangguang, un cunoscut expert în frumusețea părului și de îngrijire a pielii, și câștigătorul de 11 internaționale medalii de aur, acest produs este rafinat din diverse valoroase Chineză pe bază de plante medicamente, cum ar fi Aralia Quinquefolia, Corthamis Tinctonus, Carya Alba și Angelica Archangelica Rădăcină.Acest produs poate extinde vas capilar din scalpul; considerabil crește fluxul de sânge în jurul foliculilor de par, ameliorarea tensiunii de alimentare obstrucție de păr mammilla; activ masterat celulele de creștere a părului; scurta anormale perioadă de repaus de fire de păr și de a promova regenerarea parului.

Acest produs este în principal potrivit pentru pacienții de alopecie, alopecie totală și universală alopecie să crească părul.

Utilizare

1. Deșurubați capac sticla, reduce umflatura de dop de cauciuc, și se aplică tonic pe par-pierderea parte în mod direct.Masaj scalp ușor cu degetele pentru a stimula absorbția.

2. Deșurubați sticlă capacul și înlocuiți dopul de cauciuc atașat cu duza în cutie.Spray tonic asupra pierderii parului scalpului direct.Și masaj scalp ușor cu degetele pentru a stimula absorbția.

Doza

Utilizați de două ori pe zi, de fiecare dată când se aplică 5 ml -10 ml.

Atenție

Numai pentru uz extern.Persoanele care sunt alergice la alcool ar trebui să fie atenție în utilizarea.A se evita contactul cu ochii.În cazul în care contactul se produce, clătiți ochii cu apă, nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Depozitare

Fi stocate cu un capac etanș, în locuri răcoroase.

Greutate Net: 120 ml X 3

Termen de valabilitate: 3 ani

Sfaturi:

Acest produs este un foarte bun produse regenerarea parului, special pentru chelie, dacă-l utilizați cu 101B tonic efectul va fi mai bine.Atunci când aplicați tonicul pe scalp (de asemenea, puteți aplica usor tonic de un tonic se aplică instrumentul pe care îl puteți găsi în magazinul nostru), masaj pentru o mai bună penetrare.Amintiți-vă, nu-și spală părul în aproximativ 4 ore dupa ce ai folosit tonic.

Când ți-ai găsit de păr începe să scadă mult mai mult decât în mod normal, vă rog, începe pierderea parului tratament cât mai curând posibil.La începutul pierderea parului etapă poate dura una sau două săptămâni de tratament, și o sticlă de ZHANGGUANG 101 vărsare de păr, dovada sampon poate rezolva probleme ale parului.Dacă începeți tratamentul atunci când starea de păr este foarte rău, nu va fi o lungă perioadă de timp de tratament si a costat o gramada de bani mai mult.Ar trebui să ia aproximativ 3 luni pentru a repara foliculii de par.Asta este, dacă aveți de gând să înceapă un tratament de îngrijire a părului, trebuie să insiste pentru cel puțin trei luni în fiecare zi de tratament.Unele persoane cu seriozitate probleme ale parului poate dura unul sau doi ani de tratament.În al doilea rând, este nevoie de o perioadă de timp pentru a avea un proces între creștere a părului și păr de restaurare, în cele din urmă de sănătate, de asemenea, nevoie de actualizare, în creștere în sus nou părul și părul se desprinde din nou de mai multe ori, în scopul de a în cele din urmă a devenit puternic par sanatos.prin urmare, vă rugăm să nu opriți tratamentul parului când ai văzut prima dată noul tău de păr cresc din nou, acesta este doar un efect mic, iar tratamentul este doar la început.

Atunci când foliculii de par devin foarte sănătos și puternic, poate să crească mai mult, par puternic care le-au primit cu succes un par sanatos .

Care 101 Ar Trebui Să Folosesc?

Etichete: Produs Caderea Parului, de creștere a părului, 101 păr, dabai duș, timp duș, crească părul, baie de telefon, pierderea parului, alopecia pierderea parului, anti hair loss sampon

Licență De Producție XK16-1080815
NET WT 360 ml
Producătorii Sugerat Pret Cu Amanuntul 160 dolari SUA
Ingredient 101 formula
Nume De Brand NoEnName_Null
Numărul De Model Zhangguang 101 formula 3
Cantitatea 3
Producător Zhang Guang 101 Companie
Tip De Element Produs Caderea Parului

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea