Valentines Gnomi fără Chip de Păpușă Decoratiuni Jucărie de Pluș Cadou model de Pavilion zână ornament Super Frumoase Desktop Elf Design Unic

16.97lei

20.69lei

-17 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Super Frumoase Desktop Elf: Hand-made cu cea mai înaltă calitate material de pluș, sigur și inofensiv, nu este ușor de a sparge, durabil.Fără chip de păpușă este o creatură mitică într-folclor Scandinave de astăzi.Se spune că poate aduce noroc la oameni.

2、Design Unic: produsul este fabricat cu model steag American, foarte semnificativ.Hand-made pitic, zână are grăsime figura, și lui rosu/albastru pălărie de fetru pot fi indoite la va.Nu există nici fata de design, ceea ce face aspectul său mai liniștit și drăguț.

3、Un Cadou Perfect: Pentru cei care sunt în căutarea pentru un cadou pentru cineva special, acest tip de gnome Elf adaugă atmosferă și este potrivit pentru un cadou de Ziua Îndrăgostiților, Ziua Națională, Easterand, de Crăciun, deoarece transmite semnificație specială pentru oricine primește pe unul ca un cadou și va face instantaneu destinatarul știu cât de mult îți pasă.Acesta poate fi adoptat pentru o casă mare și decor în aer liber, cum ar fi masa, canapea, biblioteca, raft, ferestre, pat.

4、Perfect Dimensiunea: dimensiunea de aproximativ 17*12*8 cm, poate fi plasat pe desktop sau fereastra de afișare, pitici, elfi reprezenta cadouri și fericire.El a adus noroc și comoara familiei sale.

5、Frumos și Dulce: dragut om poartă haine de culoare roșie și pantaloni albaștri, arata foarte frumos, un frumos și dulce cadou.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 17*12*8 cm/6.69*4.72*3.15 în

Material: stofa + bumbac umplute + pluș

Lista De Ambalare:

1*Fără Chip De Papusa

Notă:

1. Din cauza manuală de măsurare, poate exista o ușoară toleranță în dimensiune.

2. Din cauza diferenței în lumină și afișează, pot exista mici diferențe de culoare.

Etichete: jana ziua decor, decor, gnome scandinave, ziua îndrăgostiților noroi, pitic de gradina, valentin, gnome ornamente, moare zane, țara valentine decor, joker print

Ocazie Ziua îndrăgostiților
model Mustață
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea