Electrice Incalzite Branț Foot Warmers Lavabil Trei etape de Control Temperatură, Încălzire Tălpi interioare de Iarnă în aer liber, Drumeții Accesorii

85.48lei

135.65lei

-36 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1.Fibra de Carbon de încălzire, de încălzire de durată, viteză de încălzire, de încălzire uniformă

2.Trei control al temperaturii, nu se tem de frig, de căldură durabile pentru aproximativ 5-13 ore, potrivit pentru iarna de călătorie, în aer liber, zilnic conservarea căldură.

3.Calitate tălpi interioare încălzite cu element de încălzire, de încălzire de mare suprafață, chiar de distribuție a căldurii.

4.Confortabil si respirabil, usor de curatat, material confortabil, moale si respirabil, echipat cu cablu de încărcare, două baterii pot fi încărcate în același timp.

5.Apăsați lung butonul pentru a începe încălzire, diferite dimensiunea pantof, asigurați-vă că puteți alege cele mai potrivite pentru tine.

Caietul de sarcini:

Nume:tălpi interioare de Încălzire

Material: fibra de carbon

Dimensiune: 35-43 de metri

Greutate: 300 g

Culoare: negru

Lista de ambalare:

O pereche de branțuri

2* baterie reîncărcabilă

1 * linie de încărcare

2 * se leaga

Memento cald: 1. Toate imaginile au fost calibrat profesional.Cu toate acestea, din cauza diferite de lumină ambientală și diferite echipamente de afișare Setări, fotografii și obiecte pot fi ușor părtinitoare. 2. Datele sunt măsurate manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu va afecta utilizarea.

Etichete: căldură de pantofi, încălzit cizme femei, picior de căldură, fierbinte electric tălpi, oamenii drumeții accesorii, femei branturi incalzite, ios tălpi interioare încălzite, cablu încălzit branț, picioarele calde, iarnă încălzit branț

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea