ONZON 84 x 60 Craciun fata de Masa Decorativa Tabelul Runner Masă Lungă de Acoperire pentru Xmas Party Vacanță de Iarnă Decor Acasă

79.65lei

139.78lei

-43 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere

Realizate din poliester premium cu luminoase de culoare, aceasta fata de masa este durabil și ușor de curățat, deosebit de mare pentru decor de Crăciun.Cu acest elegant fata de masa pe masa ta, familia ta, prietenii sau oaspeții vor fi mult mai plăcută în timpul mesei.

Caracteristici

- Brand: BESTONZON

- Culoare: așa Cum se arată.

- Material: poliester.

- Dimensiune: 213.3 154.4 x cm / 84 x 60 centimetri.

- Realizate din materiale de înaltă calitate, cu Moș Crăciun și elan modele.Puteți adăuga un decor pentru masa, masă de cafea, masă laterală sau tip bufet.

- Ușor să se spele și uscat cu de durabil și reutilizabile utilizare.Confortabil la atingere.

- Destul de lungime și lățime pentru a acoperi în mod corespunzător cele mai multe dimensiuni de mese.

- Nu numai față de masă, de asemenea, poate fi folosit pentru picnic în aer liber, prevenirea praf de electrocasnice, cadouri pentru prieteni și familie, etc.

- Perfect pentru decor acasă, decor de Crăciun sau orice eveniment special.

- Cald Sfat: Stimate cumpărător, din cauza la efect de iluminare, monitoare luminozitate, manual de măsurare și etc, ar putea exista unele mici diferențe în culoare și dimensiune între fotografie și elementul real.Sincer sper că puteți înțelege!Vă mulțumesc!

Lista de ambalare

1 x BESTONZON față de Masă de Crăciun

Etichete: 3 decorare paște, acoperi tabl, pânză pvc masă, fata de masa rezistent la apa, flamingo păr, cherry blossom fundal fotografie, pentru masă, siliciu față de masă, simplu alergător de masă, fundal foto

Numărul De Model 1 x BESTONZON față de Masă de Crăciun
Utilizarea Banchet
Origine NC(de Origine)
Material Poliester / Bumbac

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea