De patru ori transformator pas în jos cu 10K:600 de intrare transformator pentru R25 microfon semnal audio DI instrument caseta de circuit

119.17lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Permalloy microfon semnal audio DI instrument cutie circuitul utilizează 10K:600 de intrare transformator de 4 ori transformator pas în jos, potrivit pentru semnal pas-jos și de atenuare, impedanta raportul și așa mai departe.

Impedanța de intrare de 10K este convertit la 600 ohmi prin transformator, iar semnalele de tensiune, raportul este de 4:1. 10K de intrare de 1V tensiune de semnal, la 600 de Euro de lichidare tensiunea de ieșire este de 0,25 V, tensiune de semnal de 4 ori mai redus, dimpotrivă, semnal de curent 4 ori îmbunătățite, sunet densitate crescută, mai dinamic detalii poate fi auzit.Acest lucru este imposibil fără conectarea transformatoarelor.

Folosind importate permalloy miez de fier cu 85% conținut de nichel și single core grosimea de 0,15 mm, grosimea de bază este la fel de subtire ca greier aripi, efectul este excelent.Internă de înaltă calitate din cupru fără oxigen emailate sârmă, CNC micro-computer automată mașină de lichidare lichidare, pentru a se asigura netedă și ordonată ambalaj, multi-strat multi-secțiune, înainte și înapoi de lichidare, dislocare de cabluri și alte modalități complexe de lichidare, îmbunătățirea cu succes un bun transformator trebuie să aibă inductanța mare, low-inductivitatea de dispersie, low distribuite capacitate, de bandă largă de răspuns și alte cerințe.

Transformator procesul de fabricație este riguros și complex, profesionist și dedicat.Permalloy scut de protectie, de înaltă calitate, cu rășini epoxidice încapsulare, pentru a evita transformator de contact cu lumea exterioară, o protecție eficientă a circuitului.

Măsurată Raspuns in Frecventa: 22Hz~45KHz:-0.3 DB

Primar DC Rezistență: 1000R sau așa

Secundar DC Rezistență: în Jurul 250R

Primar inductanță: despre 1400H

Secundar inductanță: despre 80H

Maxim acceptabil curent de 15 mA

Etichete: toroid transforma, raspiberry pi 400, caseta de directe, audio transforma, microfon cu transformator, linie audio transformatoare, 600 ohm audio transformator, ieșire transforma, audio transformator 1k, micro transformator de tensiune

Faza Single
Utilizare Audio
Bobina Numărul Autotransformator
Bobina De Structura Toroidale
Numărul De Model r25

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea