Corectarea Fese Dispozitiv Hip Antrenor Musculare Exercitii De Fitness Echipament De Fund De Formare Pelvieni Musculare Coapsei Interioare Exercițiu

62.85lei

104.72lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Hip antrenor Muschi Pelvieni Coapsa Fese Practicanta Culturism Fitness Acasa Frumusețea Echipamente de Control al vezicii Urinare Dispozitiv

Descriere:

1. Material: PP plastic. 2. Culoare: roz, violet, albastru, verde. 3. Ambalare dimensiune (aprox): 25*15*15 cm. 4. Aplicabile: echipamente de fitness, sport, fitness organism. 5. Aplicabile oameni: general.

Caracteristici:

1. Fesa dispozitiv de antrenament poate îmbunătăți sistemul de sange de mușchii membrelor inferioare și fese, face fese și membrele inferioare mai flexibile și de a promova activități. 2. Specifice pentru musculatura planșeului pelvian este propice pentru pelviene reducere, pelvieni consolidarea musculare, mers pe fese. 3. Tratează slăbit muschii pelvieni, ușurința de incontinență urinară și de a spori intimitatea. 4. Ajută subțire și strângeți coapse, fese si muschii abdominali mai mici. 5. Elasticitatea este puternic, este conformă cu design ergonomic, este confortabil și gratuit, volumul este mic, și pot fi realizate cu tine.

Modul de utilizare:

*Pod-cum ar fi: 1. Sub scândură, pune produsul pe solduri pentru a menține corpul în paralel. 2. Înclinați pelvisul înapoi în timp ce de ridicare burta.Aripi de acest produs rămâne închise timp de 60 de secunde. *Echitatie: 1. Cu picioarele deschise și genunchii pe jumătate îndoite împreună, țineți produsul pe verticală în jos la genunchi. 2. Forța interioară a coapsei timp de 5 secunde.

Formare de bază metode:

1. Cu degetele de la picioare deschise 40 °, stand cu tocuri închise. 2. Clemă produsul cu partea superioară a coapsei interioare. 3. Atunci când mușchii coapsei interioare sunt încet exercitarea forței, utilizare interior fese și gluteus maximus de a exercita puterea. 4. Respira în jos de abdomen, timp de 5 secunde, apoi încet inhalați și să se întoarcă de la 8 la 12 respirații la un moment dat.

Note:

1. Pot exista mici dimensiuni abateri datorită măsurare manual, diferite metode de măsurare și instrumente. 2. Imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului din cauza diferitelor fotografierea lumina, unghiul și monitor.

hip musculare trainer *1

Etichete: exercițiu machin, se potrivesc dota, bicepsul, fesa antrenor, hip antrenor, de sex masculin pelvieni antrenor, podea pelvine, bicicleta antrenor, exercitarea picior, prindere antrenor

Funcția BRAȚELE
Clasificate de Practicanta Numărul 1
Modul De Predare Carte
Caracteristică
feature2
Facilitate4
Feature1
Feature5
Numărul De Model SFIT5006
feature6
feature7
Plug Type EU
Material
feature3

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea