47xCM 2018 Nou Iarbă de Grâu Paiete Geanta Femei Vara Sac de Paie de Vacanță Sac a5297

47.07lei

49.55lei

-5 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Dimensiunea produsului drepturile de autor rezervate ----QQ 285208566 Dimensiuni: Lățime (a): 47 CM Înălțime (b): CM Grosime (c): CM Înălțime Mâner (d): CM Lungime Curea (e): CM Greutate Net : KG

NOTĂ:

1, Dimensiunile sunt măsurate manual.În mod normal, cu 0-2cm de toleranță.Unele mari și saci moi pot fi cu și mai mare de toleranță.(de exemplu. 50CM saci de paie poate fi 5cm toleranță).Vă rugăm să consultați valoare de dimensiunea îndeaproape.Nu judeca la doar o imagine care ar putea să te inducă în eroare.

2, vă Rugăm să permiteți un pic de diferență de culoare.Din cauza culorii este o chestiune de sentiment foarte subiectiv, și aparat de fotografiat,lumina, mediu și ecran, toate pot duce la culoarea diferă.Deși au încercat cele mai bune noastre de a face imagine la fel ca actualul produs.Dar nu pot promite 100% aceeasi.Dacă îți pasă de culoarea foarte mult, vă rugăm să contactați cu noi pentru a obține mai multe poze reale si detalii.

3, faceți Clic pe pentru a verifica noastre .

Despre metoda de transport maritim și de timp, de restituire a proteja ,de taxe vamale, mai multe alte informații despre noi click .

Etichete: bambus saci de paie, silicon saci de paie, legăturile decora saci de paie, cercul saci de paie, catifea saci de paie, slouchy saci de paie, xiniu saci saci de paie, femei de saci de paie, husă saci de paie, bali saci de paie

Tipuri de saci Umăr & Crossbody Genti
Duritate MOALE
elemente de stil etnice neobișnuit de vară pe plajă fete lady femei genti
Numărul de Mânere/Curele Single
Stil Moda
informații femei de moda saci de paie made in China fabrica de profesionist en-gros
Ocazie Petrecere
Nume De Brand Olafu
Interior Interior Slot Buzunar
Tip De Închidere STRING
Material Principal Paie
Decor NICI unul
Genți De Mână De Tip Saci De Umăr
Forma Casual Tote
Tip De Element Genți de mână
Model Tip Florale
Materiale De Captuseala Poliester
Exterior NICI unul
Gen FEMEI

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea