Sexy V-Neck Spaghete Curea Neagra Din Satin O Linie Mini Scurt Celebritate Dress Selena Gomez Pe Covorul Rosu Rochii

263.24lei

309.70lei

-15 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Bine Ati Venit La Inspirație Rochie De Mireasa Fabrica

Produs arată

standard dimensiunea diagramă

Alege Culoarea

Dacă vrei personalizat, vă rugăm să alegeți dimensiunea standard atunci când comanda, apoi scrie-ti măsurători detalii în caseta de mesaj atunci când plata.

Măsurarea Ghid

(1)Bust:__

(2)circumferinta Taliei:__

(3)Șold:__

(4)De la Gol La Podea prin bustul cu pantofi:__

(5)umăr la Umăr:__

Dacă rochia are curea sau maneca,încă mai avem nevoie de alte dimensiuni:(dacă nu știți cum să măsoare vă rugăm să ne contactați.)

(6)Armseye:__

(7)Biceps:__

(8)Punctul Umăr la Încheietura mâinii:__

(8)Umăr la Bust:__

Metode De Shippment

Note

1. Ca un vanzator cinstit, va garantam rochia va fi de 90% -95% la fel ca original imaginea de mai jos.Daca vrei 100% exact același lucru, te rog iartă.Nu există două exact același pleacă în lume.Nu putem garanta, astfel încât vă rugăm să nu plasați comanda în cazul în care încă insistă 100% similitudine.Multumesc pentru undertstanding.

2. Rochia de mireasa nu include orice accessaries precum voaluri, manusi, combinezon interior și așa mai departe.Licitatia este doar pentru rochie!Dacă doriți accessaries, vă rugăm să ne contactați!

3. Vă sugerăm să alegeți dantelă sus care este mai bine pentru a ajusta dimensiunea pentru a se potrivi mai bine corpul tau.

4. Rochia poate fi făcut în custom size, culoare, design.Vă sugerăm să găsiți profesional croitor pentru a măsura cu atenție următoarele Măsurători Personalizate de Orientare inainte de a cumpara o rochie on-line.

5. Nu de - a gata orice rochie.Toate rochie nevoie pentru a personalizat-a făcut!Întreaga personalizate proces(de la data la care am primit plata dvs. și măsurători) va avea 15-20 de zile lucrătoare(comenzi Urgente cu excepția).

6. Înainte de a plasa o comandă, vă rugăm să citiți toate paginile noastre cu atenție, dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

reveni și politica de returnare Articol trebuie să fie returnate în termen de 7 zile de la acceptarea de livrare.Nici o Restituire: Peste 7 Zile încă nu a revenit.Produsul trebuie să fie nepurtate și în starea inițială chiar și după ce a încercat pe de formă și dimensiune.Nici o Restituire: Purtat, Parfumat, Modificate sau fără Brand original și Etichete.Nu se potrivesc pentru tine(cu dimensiunea greșit), calitatea problema Restituirii: Personalizat-a făcut Petite sau Plus Dimensiune și a Făcut să caietul de sarcini.Este cumpărătorilor responsabilitatea de a plăti retur sau schimb poștale

De Înaltă Calitate Dianond De Cristal, Paiete Si Margele

Despre NOI

Suntem un profesionist de nunta si rochie de seara proiectarea și fabricarea companie din China.Avem primul-rata de designeri și de înaltă technic și foarte atent lucrătorilor.Toate produsele noastre sunt fabricate din materiale de calitate și cu manopera meticulos.Putem produce rochii de Mireasa, rochii de seara, rochii de domnisoare de onoare, mama a rochiei de mireasa, rochii de bal, rochii fetita cu flori, rochie de cocktail, rochii de partid și așa mai departe.De asemenea, ne vândă niște nunta accessaries cum ar fi mireasa sacou, voaluri, manusi, combinezon și așa mai departe.Suntem prond pentru a vă oferi cele mai bune produse de calitate și servicii pentru clienți la cel mai mic preț posibil.Vă mulțumesc pentru a petrece timpul vizitând produsele noastre.Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați:

Etichete: k rochie de bal, selena gomez marfa, selena, lady gaga costum, zaful rochie din satin negru, festa rochie de celebritate, eb rochie din satin, pat covor, pur covorul rosu, luminoase de culoare roz rochie din satin

Material Poliester
Decolteu V-Neck
Built-in Sutien Da
Numărul De Model CD01
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Tip De Element celebritate rochii
Silueta O-LINIE
Decor Buzunare
Tesatura Tip Satin
Rochii De Lungime Mai Sus De Genunchi, Mini
Nume De Brand YOUXI
Imagini Reale Da
Maneca Stil Curea De Spaghete

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea