5V 4.2 Dual USB Încărcător de Priză Priză cu Fir 12V/24V cu LED-uri Impermeabil Voltmetru Digital pentru Masina Barca, Motocicleta, Camion

23.78lei

33.49lei

-28 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

5V 4.2 Dual USB Încărcător de Priză Priză cu Fir 12V/24V cu LED-uri Impermeabil Voltmetru Digital pentru Barca, Motocicleta, Camion

Discripction:

1.100% de Brand Nou și de înaltă Calitate;

2.Lucrari de mare ca un înlocuitor sau extra dual usb de încărcare în mașină panoul de comutare,cu albastru verde roșu lumină LED-uri Voltmetru.

3.Supra-încălzită,supra-curent,supra-încărcare de protecție, de încărcare va fi de a opri în mod automat atunci când bateria este plină, ușor de instalat și de folosit.

4.Design Compact 2 in1 Masina Încărcător USB și Voltmetru, mare pentru încărcare și tensiunea de verificare.

5.Compatibil cu dispozitivele mobile populare USB 2.0,orice dispozitiv, inclusiv camere digitale,Pda-uri,telefoane mobile și accesorii USB.

Caracteristică:

Caz culoare: Negru

Indicatorul luminos de culoare: Albastru / Rosu / Verde

Tensiune de intrare: DC 12 - 24V

Măsurați tensiunea: 6 ~ 28V

Tensiune de ieșire: DC 5V

Curent de ieșire: 4.2 A (2.1 A+2.1 A)

Dimensiune: aprox.27x37x52mm

Pachetul include :

1buc x incarcator auto cu fir

1 acceptăm Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2 Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3 Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.(Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit coletul tău termen Estimat de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po

2. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentă accesorii incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Balioilhaircare.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

3.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. Garanție limitată pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Balioilhaircare.ro!

Dacă Sunteți Mulțumit Cu Produsul Nostru, vă Rugăm să Lăsați Full-stele și Feedback Bun Pentru noi.Feedback-ul dvs. ne va Încuraja FACE mai Bine În Continuare.Multumesc!!!

Etichete: motocicleta de la usb, scuter usb, moto usb, adânc hunter detector de metale, 12 v priza usb, 12v motocicleta usb, usb adaptor de priză de 12v, 5v motocicleta, dublu priză de 12v, auto priza usb

Articol Greutate 0.04kg
Afară De Putere 15W
Interfață NICI unul
Tip De Element Cabluri, Adaptoare & Prize
Numele Modelului Încărcător De Mașină
Nume De Brand herorider
Tensiune 12V
Tip De Material PP plastic
Element Dimensiune 2.7*3.7*5.2 cm
Caracteristici Speciale Incarcator auto Voltmetru

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea