JGS1996 Femei de Înaltă Talie Pantaloni de Yoga cu Buzunare Burtica Control Antrenament de Funcționare Jambiere Sport Fitness

20.44lei

32.99lei

-38 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

PROIECTAT DE CĂTRE YOGHINI, PENTRU YOGHINI

De-a lungul procesului de proiectare ne-am consultat și s-au adunat inspirație de la unii dintre cei mai buni yoghini în Yoga cosmos.

Tuturor ne place Yoga la JGS1996. Unii dintre noi sunt de top-notch instructori de Yoga, și toți ne dorim să vă aducem produse de calitate pentru a ajuta în continuare practica Yoga.

Vom crea fiecare produs de jos în sus, având mare grijă de totul, de la materialele folosite la proiectare și se potrivesc, doar ca să crească practică la fundația complicat prezintă și exerciții dificile.

Despre JGS1996: La JGS1996, credem că Yoga este o practică care cuprinde toate aspectele vieții, nu doar fizic.Acesta include filosofie, respirația și spiritualitate.Nu e vorba de cine are cel mai bun corp sau se pot face cele mai avansate prezintă, dar despre a trai viata într-un anumit fel.Este vorba despre modul în care vă apropiați de viața ta și lumea din jurul tău.

Două buzunare laterale si un buzunar interior : Exploatația dumneavoastră essentials (Telefon , carduri , sudoare prosop sau chei etc) , fără piedici.

Mare betelie și clini picioare : Bine-montaj și ultra-susținere de talie și picioare, fără a aluneca atunci când se deplasează.

Captuseala moale si margini pune plat yoga jambiere : Ca o a doua piele,respirabil, sudoare de absorbție și de uscare capacități.Tot anul utilizare.

Vă rugăm să rețineți:

Din diferite loturi care produc, pot exista abatere de 2-3cm pentru articole.

Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați în orice moment, voi face meu cel mai bun pentru a rezolva problema.

Fiecare ocazie, JGS1996 va jurul valorii de tine în confort și stil.

Etichete: fundul de produs, butt lift yoga, pantaloni de yoga, piciorul sport, plasă de sport, pantaloni rula, fesa pant, fără sudură de yoga pant, scrunch butt, produs sport

Material Spandex+Poliester
Tip De Închidere Talie Elastic
Pantaloni Lungime Vițel-Lungime Pantaloni
Tesatura Tip Alte
Pachet 1 Pereche De Gimnastică Sport Uzura
Sport Atletism, Dans Pol, Care Rulează, Jogging, Mersul Pe Jos, Yoga, Sport & Training
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Activitate Culturism, Fitness, Fitness, Sala De Sport & Training, Pilates
Tip Femei Sport/Sexy Pantaloni Sport/Sport Pantaloni
Nume De Brand JGS1996
Funcția Respirabil / Lumina / Anti-sudoare / Anti-uzura
Caracteristici Buzunare / Elastic Mare / Durabil / Ușor, Rapid Uscat, Slăbire
Numărul De Model sală de sport jambiere femei de fitness
Gen FEMEI
Tesatura tehnologie Respirabil, Compresie, Wicking Umiditate, Stretch
Catalog Pantaloni De Yoga / Fitness Jambiere / Sala De Sport Colanti

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea