Profesionale 7X-45X Masă Pilon Sta Binocular Microscop Stereo Zoom Control PCB Microscopio 144 Led-uri de Lumină Inel

1 154.35lei

1 228.01lei

-5 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Profesionale 7X-45X Masă Pilon Sta Binocular Microscop Stereo Zoom Control PCB Microscopio 144 Led-uri de Lumină Inel

7X-45X Microscop Binocular Cu 144 LED-uri de Lumină Inel

Atenție

Microscopul este un instrument de înaltă precizie.Fiecare componentă a fost ajustat înainte de a părăsi fabrica.În scopul de a face microscop se concentreze în mod corespunzător, vă rugăm să nu dezasamblați microscop capul în particular.Dacă scoateți capacul de jos de microscop sau alte părți ale capului microscopului, original în interiorul capului microscopului este expusă direct, noi nu va fi responsabil pentru problema cauzată.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați și nu demontați microscop cap de unul singur.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Despre Noroc Zoom Stereo Microscop

Noroc Zoom Brand Stereo Microscop, Începând Cu Anul 1999 A Început Microscop De Afaceri.Experienta Bogata Ingineri Profesionale Servicii Pentru Clienți, Oferim Servicii Profesionale Microscop Colocare & Accesorii Personalizate.

7X-45 Binocular Microscop Stereo

Binocular Microscop Stereo cu 144 led-uri de lumină inel(negru sau alb la întâmplare).B1 Pătrat, stea, ușor de transportat, acesta poate fi folosit pentru reparatii telefoane mobile, pcb de inspecție și așa mai departe.Distanta de lucru este de 100mm, ușor de configurat și de utilizat, capac de praf este inclus.Spumă de ambalare, nu este ușor să fi deteriorate în timpul transportului.

Caietul de sarcini

Cap: 360 de grade rotativ de 45 de grade binocular înclinat

Oculare: 30mm super-widefield mare-eyepoint WF10X/20MM

Interval De Zoom: 0.7 X-4.5 X

Ajustare dioptrie: +/- 5dp

Distanța interpupilară: 2-3/16" - 2-15/16"(55-75mm)

Distanta de lucru: 4" (100mm)

Stand: 10" x 7-7/8" x 10.75" (254 x 200 x 275mm)

Platou rotund: 3-3/4" (95 mm) în diametru

Accesorii: Asociat ochi-capace 144pcs lumină led-uri cu adaptor 90-240V

Lista De Ambalare

1X Binocular Microscop Stereo Set

1X Alb/Negru 144 LED-uri de Lumină Inel(Culoare Aleatorii, UE Plug ca default)

Notă Importantă Inainte De A Cumpara

1. Stimați clienți, vă mulțumim pentru vizita magazinul nostru, vom alege DHL sau TNT sau UPS sau Fedex pentru a livra produsul în funcție de țară și de zonă, chiar dacă alegeți oricare dintre ele, toate sunt gratuite de transport maritim, atunci când plasați comanda.Speranță pentru înțelegere. 2. În scop de securitate, am putea avea nevoie pentru a împacheta niște modele în 2 pachete, unul este cap microscop și un altul este în stand microscop.Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați online inainte de a cumpara noastre microscoape. 3. Atunci când produsul ajunge la dvs. locale personalizate, ele pot cere plata taxelor vamale, este receptorul are responsabilitatea de a plăti pentru importul fiscale personalizate, nu este susținut în timp, taxa va fi plătită de către receptor, vă mulțumim pentru înțelegere. 4. Înainte de Expediere, nostru profesionist și cu experiență depozit colegii vor verifica de testare și ambalaj-l bine.Nu-ți face griji.

Despre Ambalare

Fiecare microscop vor fi verificate cu atenție înainte de expediere, vom folosi spumă și Personalizate cutie de carton pentru ambalaj, pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului.Pentru orice întrebare după primirea coletului, sa ne contactati la orice moment, atunci când sunt gratuite, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Etichete: kamio inel de lumina, sarcina lumini, copil mic, culoare led lumina video, led-uri auto logo, copilul binoclu, glk lumini cu led-uri, lampa led inel, binoclu profesional bynolyt, selphy inel de lumina

Distanta De Lucru 100mm
Raport De Mărire 500X & Sub
Lumina LED-uri Negru 144 LED-uri de Lumină Inel
Tip Microscop Stereo
Articol Microscop Binocular
Numărul De Model Microscop Binocular
Mărire 7x-45x
Certificare CE
Ocular Widefield WF10X/20MM
Teoria Microscop Stereo
Caracteristică Profesionale, De Brand Nou, Portabile, De Înaltă Calitate
Material Metal
Caracteristici Portabil
Origine NC(de Origine)
Tip Zoom Zoom Continuu
Drawtube binoclu
Nume De Brand NOROC ZOOM
Este Dispozitiv Inteligent No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea