Plus Dimensiune Pantaloni de Camuflaj de Marfă Bărbați Streetwear Jogger Pantaloni Glezna-Lungime Pantaloni Casual Harem 6XL 7XL 8XL

78.42lei

156.83lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descrierea Produselor (A Se Citi Înainte De A Comanda)

1.Acest lucru este pentru bărbați streetwear jogger pants. 2.97% Bumbac si 3% spandex tesatura. 3.Șase fel de camuflaj imprimare. 4.Tag dimensiunea este China dimensiune,mai mici decât NOI din marea BRITANIE dimensiune. 5.Dacă aveți dimensiune întrebare, vă rugăm să ne contactați.

Șase Camuflaj Alegeri

Produse Show

Despre Transport

1.Ne va livra iterms rapid după plata confirmat de Balioilhaircare.ro Systerm. 2.Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a aborda în mod corect,includeți numărul dvs. de telefon și codul poștal. 3.Serviciu de timpul de tranzit este prevăzut de către transportator.În vacanțe sau week-end,poate fi întârzieri. 4.Taxa vamală este în afara controlului nostru,nu putem garanta nici un impozit, taxă și nu va purta nici o taxă.Deci, vom pune pe cât mai puțin posibil de bani pe pachetul de dragul de ușor de Vămuire. 5.Dacă aveți orice întrebare,vă rugăm să nu ezitați să să-mi spuneți.Vă mulțumim pentru cooperare.

După-Servicii post-vânzare

1.Dacă aveți orice probleme,vă rugăm să ne contactați,înainte de a părăsi nagative/feedback-ul neutru.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pana nu te satisface.Multumesc. 2.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv sau produse de recenzii. 3.Ne va fi foarte apreciat dacă vă lăsați"cumpărător show" imagini feedback-ul,(ne Arate captură de ecran de feedback-ul)

Etichete: menta pantaloni de marfă, 8xl pentru femei, petrecerea de ziua safari, tiv pantaloni harem, lenjerie de pat largi picior pantaloni pentru bărbați, mens styling streetwear, cargo pant, oamenii streetwear, oamenii jogger, streetwear furtun pantaloni

Dimensiune China size M,L,XL,XXL,3XL,4XL,5XL,6XL,7XL,8XL
Se Potrivesc De Tip Vrac
Tip De Închidere Cordon
Dimensiune talie(în țoli) -
Tesatura Tip Postav
Gen BĂRBAȚI
An 2020 Nou-Veniți
Stil Stil Safari
Tipul De Talie MID
Origine NC(de Origine)
Fata Stil Apartament
Seaon primavara toamna
Numărul De Model JF9520I
Grosime Midweight
Material Bumbac
culoare Negru,Kaki,Verde,Alb,Portocaliu
Tip De Element Lungime Completă
Pantaloni Stil Pantaloni De Marfă
Nume De Brand Anbican
Decor Buzunare
Lungime Ankle-Length Pants

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea