Tangada 2020 moda femei picior lung blugi pantaloni pantaloni buzunare cu fermoar femei pantaloni 4M242

119.30lei

170.42lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1. Timp de preparare: avem nevoie de 2-5 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.nbsp

2. Timp de livrare: Înainte de a ne putem livra comanda dumneavoastră, trebuie să vă pregătiți produsele, nu strict de calitate-teste de control și cu atenție pachetul de elemente.Timpul necesar pentru a pregăti elemente pentru transport este separată de timpul de livrare, dar nu vă faceți griji, timpul obiceiul fi lung.Vă mulțumim pentru înțelegere!

1.Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva minute pentru a lăsa feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.De asemenea, vom face același lucru pentru tine ACUM.Multumesc!!!

2.Vă rugăm să donrsquot ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback negativ sau neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a satisface nevoia ta.

Etichete: bgteever rochie, moda nova femeie, y2k stil blugi, rochie tangada, jean femei, dimensiune bordurare pantaloni, womens petite blugi largi picior, mijlocul naștere blugi marimea, vintage fermoar pantaloni, blugi lungi femei

Se spală lumina
Blugi Stil Pantaloni Largi Picior
Origine NC(de Origine)
Material Poliester
Se Potrivesc De Tip Vrac
Varsta Varsta 18-35 Ani
Gen FEMEI
Tip De Element Blugi
Stil Casual
Nume De Brand Tangada
Lungime Full Length
Tipul De Talie mare
Tip De Închidere Butonul Zbura
Tesatura Tip Balsam
Numărul De Model 4M242
Decor Buzunare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea