A3 A4 A5 CONDUS Artist Subțire de Artă Matrita Placa de Desen de Lumină Led Pad Masă Pad Panoul de Desen Contur Trasor Copia Lumina Bord Trage

34.85lei

58.06lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Stimate cumpărător, vă rugăm să fiți siguri de externe de ambalare, vă rugăm să nu vă faceți griji despre deteriorarea cadou, am fost de lucru din greu pentru a îmbunătăți, scopul este de a satisface toți clienții.Ca acest produs, vă doresc o viață fericită.

Livrare rapida: Suntem fabrica de vânzare directă, avem peste 100 de muncitori, ne va livra ordinele în termen de 4-5 zile.Vom alege cea mai bună metodă de transport maritim pentru a navei în colete.Va vom returna banii daca pot primi coletul în termen de 80 de zile!

Servicii de înaltă calitate : Drop diamantele tale?Rasfatata panza ta?Nu vă faceți griji!Vom înlocui kituri pentru gratuit!Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, contactați-ne prin mi mesaj, vom munci din greu să te fac fericită.

Bine ati venit Dropshipping : Dacă doriți să-și vândă produsele noastre (diamant pictură, pictură în ulei de numere, cu cruciulițe), doar sa ne contactati , putem accepta CSV, și au un VIP-VÂNZĂRI pentru a avea grijă de toate ordinele!Tocmai ai vinde, vom responsabil pentru toate dvs. de servicii post-vânzare!Stimate cumpărător, noastre externe ambalaj: coloana de aer geantă, așa că vă rugăm să nu vă faceți griji despre darul de a fi deteriorat, am fost de lucru din greu pentru a îmbunătăți, scopul este de a satisface toți clienții.Ca acest produs, vă doresc o viață fericită. (A3 A4 A5) ►◄ utilizate pe scară largă-poate fi folosit pentru film negativ de vizualizare, opera de arta de urmărire, caligrafie, resturi de rezervare, tatuaj transfer, proiecte de cusut, X-ray vizionare film, diamantul pictura, etc. Luminozitate reglabilă – ►◄apăsați Lung butonul on/off pentru a regla luminozitatea.Portabil și ultra-subțire – ►◄ este de numai 3mm gros și ușor de transportat.Ultra-subțire și ușor de transportat.Ochi de Îngrijire-►◄ foloseste avansate de viziune tehnologie de protecție.Nu radiații, chiar dacă ai lucra timp de ore nu va afecta ochii.Alimentare USB -►◄ alimentat printr-un cablu USB, puteți accesa cu ușurință orice port USB, cum ar fi un computer, adaptor USB (nu sunt incluse) sau chiar un telefon mobil de alimentare.descriere produs Culoare: A5 dimensiune 14x25cm Mici A4 dimensiunea 20x30cm A4 33.5x22.5cm dimensiune A3 40x33cm Real fabrica de vânzare directă, garanție super-preț și de înaltă calitate.Valoarea portabile Ultra-subțire LED-uri USB cablu de alimentare estompat LED artizanat pad, potrivit pentru artist desen schiță de model de animație X-ray de observare, diamant pictura-Ultra-subțire, acrilic, suprafață face ca un panou de sticlă -spre Deosebire de tradiționale de casete luminoase, puteți transporta cu ușurință cu tine -lumina Reglabila, fara trepte reglabile de luminozitate, iluminarea poate fi schimbat după cum este necesar. -Ultra-subțire, ușor de operat, luminoase,- alimentare prin cablu USB, ceea ce înseamnă că este ușor să vă conectați la orice port USB, cum ar fi un computer, adaptor USB sau chiar mobile de alimentare, și ultra-thin și lightweight design, astfel încât să puteți purta cu tine.Echipat cu senzor tactil pentru a face mai ușor controlul, porni/opri sau regla luminozitatea, usor de manevrat, cu un touch-Viziune tehnologie de protecție: Datorită avansate de viziune tehnologie de protecție, ochii nu vor mai fi dureros după ore lungi de muncă. -Foarte potrivit pentru mai multe domenii, cum ar fi animație 2D, de caligrafie, de relief, scrapbooking, tatuaj transfer, schiță și de desen, proiecte de cusut, vitralii, Qui cusut, X-ray de vizualizare, diamant pictura, etc. caietul de sarcini: 1. Material: Acrilic (plexiglas) 2. Dimensiune: A5 dimensiune 15x24cm Mici A4 dimensiunea 20x30cm A4 33.5x22.5cm dimensiune A3 40x33cm 47X34CM Notă:

Piese mici, nu pentru copii sub 3 ani.

Supravegherea unui Adult este necesară.

Notificare: 1.Datorită lumină și ecran diferență,elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini. 2.Vă rugăm să permiteți-1-3mm diferențe datorită măsurare manual. 3.Vă mulțumesc pentru amabilitate, înțelegere.

Etichete: a4 sabloane pictura pereti, magnetic a4 lumină led-uri pad, led tableta, a3 atrage lumina led-uri, ivy sabloane pictura, buzele bord, led artist masa, acryl afișa caseta show caz, a4 cu led, 18 inch led inel

pictura pe perete
Ambalajul Extern Cutie De Culoare
Nume Produs
Tip Material
Tema
Material Acril
vanzare A3 A4 A5 Lumină LED-uri
Diamant Pictura Cruciulițe Kituri
Diamond Art 64 Piața cruciulițe kituri
Panza Metoda De Ambalare Laminate
FUNCȚIA 2
Numele 7
Zona Lipirea Plin
Funcția 4
Numărul de Culori 30-45
Avantajul Nostru
Utilizare
Forma De Diamant
Funcția 5
Diamant
Diamant Broderie Vânzare
A4
Pictura Avantaj
Mici Dimensiuni A4
Utilizarea Picturi
Despre Diamante
A5 Dimensiune
Utilizare 2
pictura cu diamant
Numele 6
Nume De Brand ARMYQZ
Funcția 1
Culoare
Model Tip PORTRET
Descrierea Imaginii
Produs 3
Forma Separat
Setați Tipul Da
Stras Detalii
Ambalare
Mare Dimensiune A3 47X34CM
Diamant De Artă
Funcția 3
Tip de en-Gros Da(>50 Buc)
A3
Tipuri
Detalii
Stil Stil European și American
diamant broderie Instrumente , Destul de Diamante, Panza HD
Cadru No
Produsul 6

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea