Inteligent de Card Inteligent de la Distanță Cheie 5 Buton 315 MHZ/433MHz Pentru Cadillac SRX,XTS,ATS 2010 2011 2012 NBG009768T

78.46lei

82.59lei

-5 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

NBG009768T

100% De Brand Nou!

De Înaltă Calitate

315 MHZ/433mhz

PENTRU:NBG009768T, 22865375

Pentru Cadillac SRX,XTS,ATS

Veți avea nevoie pentru a obține transponder chip programat și de a lua lama taie pentru a se potrivi autovehiculului.Notificare înainte de a cumpăra: Dacă originalul cheie are aceeași formă și butonul se va potrivi.

1. Am expediat în întreaga Lume.

2. Putem livra comenzi în termen de 1-5 zile lucrătoare după ce plata a fost procesată.

3. Deivery timp depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 30 de zile.Dacă nu primiți elementul after30 zile,vă Rugăm să ne contactați, vom investiga și de a rezolva problema cu livrarea.

Contactati-ne prin mesaj dacă există orice întrebări sau probleme cu produsul, vom face noastre cele mai bune pentru a găsi răspunsul și de a rezolva problema pentru tine.Noi respectam fiecare client si sper ca vom putea fi tratate la fel. :)

Dacă nu sunteți mulțumit cu serviciul nostru sau a bunurilor,vă rugăm să ne contactați, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Termeni de vânzări

1.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi Netural sau feedback-ul Negativ, dacă nu sunteți mulțumit de serviciul sau produsele noastre.O bună comunicare este util pentru ambele dintre noi pentru a rezolva orice probleme și probleme.Ne sunt promițătoare pentru a încerca cele mai bune noastre de a oferi cele mai bune servicii și satisfacție de 100% pentru valoroase cumpărător ca tine

2.Toate elementele sunt noi.Dacă nu este în noi condiții, restituirea este oferit.În caz contrar, de înlocuire pot fi oferite pentru produsul defect.Facem schimb sau dau la vânzător credit a cumpărătorului.

3.Vă rugăm să ne e-mail pentru a se întoarce, și de schimb taxele de transport și manipulare sunt non-rambursabile.

4.Clienții sunt responsabili pentru a reveni shippment taxă, cu excepția greșit transport sau produse defecte.

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să de e-mail serviciul nostru de specialisti 24 de Ore pe Zi, 7 Zile pe Săptămână, și vă vom răspunde cât mai repede.Dacă nici un răspuns în termen de 24 de Ore, vă rugăm să verificați spam-ul de e-mail sau cutia rugăm să re-trimite-l la noi.

Am aprecia foarte mult feedback-ul dumneavoastră POZITIV.

Etichete: ct6, buton, angel eye proiector, controlul cadillac cts, chrysler pt cruiser-cheie, cadillac cheie de la distanță caz, ecran cadillac cts 2011, 433 MHz, cadillac, cadillac srx

Schimb Numărul Parte cheie de la distanță pentru CADILLAC
Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea China
lama Da
logo-ul Da
Personalizare No
R/C Funcție fără
Altă Parte Numărul cheie de la distanță pentru CADILLAC
Numarul Parte cheie de la distanță pentru CADILLAC
Tip De Material Plastic ABS
Nume De Brand XPAY

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea