DIY Casă de Păpuși din Lemn, Case de papusi in Miniatura, Mobilier casă de Păpuși Kit-ul Cu LED-uri de Jucarii Pentru Copii Cadou de Crăciun Fastship

92.33lei

115.41lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Potrivit Oamenilor: drăguț casa nu este conceput pentru a fi jucat cu, dar, de colectie clădiri sau decor acasă după ce a terminat.Ansamblul este potrivit pentru persoanele în vârstă de peste 14 ani, o modalitate foarte bună de a comunica cu adolescenți sau adulți și un proiect perfect pentru a petrece timp.

2、de Înaltă Calitate: Materialele sunt de bună calitate, mobilier și alte piese din lemn sunt tăiate cu precizie, astfel încât acestea se potrivesc împreună în mod corect.Destul de realist și inteligent concepute.

3、Un Cadou Perfect: Ai putea să o faci de unul singur pentru a face cadou mai semnificative.Ar putea fi provocatoare pentru prima dată de constructor, dar va primi cu bucurie după ce ați terminat-o.

4、Usor de Asamblat: dorim să vă încurajăm ușor pentru a asambla doar un pic de răbdare.Foaie imprimată a fost inclus pentru a localiza părți numerotate, și manual de limba engleză cu detaliate si imaginile colorate vă va ghida cum sa fac pas cu pas.

5、Notă Importantă: kituri au fost inspectate de 100% cu atenție înainte de livrare, astfel încât să se asigure că accesoriile sunt complete și nu lipsește o parte.În plus,aveți nevoie pentru a pregăti silicon adeziv lichid și două buc baterii(tip AA), de unul singur.

Caietul de sarcini: Nume: DIY Casa

Potrivit pentru: decorațiuni interioare, artizanat, vacanță, cadouri, cadouri de Craciun

Material: lemn, pânză, hârtie, rasina, etc.

Lumina: 8 LED-uri, cu acumulator cutie de comutare *1

Alimentare: 2 baterii AAA (produsul este livrat fără acumulatori)

Produs finit dimensiune: despre 29*21*19.5 cm/11.42*8.27*7.68 în

Dimensiune ambalare: despre 32*7.5*24.5 cm/12.60*2.95*9.65 în (din Cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o ușoară toleranță.)

Pachetul include: 1.Un frumos colorate cutie (este perfect cadouri la diferite festivaluri pentru adolescenți și adulți).

2. DIY casa kit (include toate mobilier și accesorii în imagini).

3. Un vizuale colorate manual de instrucțiuni cu imagini, care vă ghidează în mod clar asamblarea pas cu pas.

Lista De Ambalare:

1*Frumos Colorate Cutie

1* DIY Kit Casa

1*Colorat Instrucțiuni cu Imagini

Notă:

1.Lipici și bateriile nu sunt incluse, deoarece acestea nu sunt permise pentru a navei de transport aerian,astfel încât vă rugăm să-l pregătească de unul singur,puteți alege silicon adeziv lichid și două buc baterii(tip AAA).

2.Casa kituri sunt mobilier si accesorii care trebuie să DIY, slefuire, lipire, asamblare, de modelare pentru a termina construirea casa ta.Artizanatul instrumente necesare:hârtie, foarfece, cutter, pensete de precizie și șurubelnițe.

3.Casa este in miniatura de scara 1:24, dimensiune finit este de aproximativ 16.7*9.3*15.4 cm/6.57*3.66*6.06 în, greutatea este de aproximativ 0.85 kg.

Etichete: prosop de bucatarie șorțuri, instrumente de bucatarie quitin, suport lumina de studio, lumina de vară ciclism, pulover de lumină grinch, lumina submersibile 5w, intrerupator 2 grand, intrerupator 3 bonda, întrerupător cu barca

Material Rășină
Stil Europa
Origine NC(de Origine)
Tema Arhitectura
Este Dispozitiv Inteligent No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea