10buc 3mm Plastic Ghimpată Conector Tub de Drept Joiner, Furtunul Conductei, Medical, Acvariu, utilizarea Științifică

35.26lei

37.12lei

-5 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

10buc

3mm Plastic Ghimpată Conector

Tub Drept Joiner, Furtunul Conductei De

Pachetul include: 3mm montaj * 10 buc

Aceste translucid, din plastic, ghimpată conectori sunt realizate din dur polipropilenă.Acestea sunt potrivite pentru o gamă largă de aplicații în cazul în care lichidele și gazele sunt utilizate. (Unii conectori diferi în culoare pentru imagini - vă Rugăm să consultați tabelul de mai jos sau sa ne contactati pentru mai multe detalii)

Exemplu utilizări includ Grădină, Pompe de Apa, Acvarii, Iazuri de Pește/Rezervoare, Inginerie, Spălătorului de Parbriz Accesorii, Aer, Bere Acasă și multe alte utilizări DIY. (Este responsabilitatea clienților pentru a se asigura pertinența și siguranța de utilizare).

Vă rugăm să consultați tabelul de mai jos pentru plin montaj dimensiuni, culori și materiale:

Transport:

Am expediat în întreaga lume, dreptul la ușa dumneavoastră.

Vă rugăm să permiteți-3 - 7 zile lucratoare pentru transport să fie efectuată după ce plata a fost primit.Livrarea se va lua în mod normal, 2-12 zile lucrătoare de către EMS, și 14-21 zile lucrătoare prin China Post Air Mail.

Contactați-Ne:

Dacă aveți orice întrebări vă rugăm să nu ezitați să ne lăsați un mesaj.Ne va primi înapoi la tine cât mai curând posibil.

Despre Feedback-Ul

Apreciem clienții noștri și am aprecia foarte mult feedback-ul dumneavoastră POZITIV.Vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor, astfel încât să putem rezolva problema.

Etichete: porțiunea de tub, 3mm țeavă, 4mm tub de plastic, arta medicală, medicale istrument, emt medicale, tub conector, 5mm tub de plastic, 2mm tub de plastic, cot de plastic

Nume De Brand NoEnName_Null
Cerere Medicale, Acvariu, Științifice

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea