32PCS Tricotate Scaun Picior de Acoperire Non-alunecare de Picioare de Masă Scaun Picioare Mobilier, Picioare Șosete Podea Tampoane de Protecție în Mișcare de Reducere a Zgomotului

37.62lei

55.33lei

-32 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

✔Mare de Material: de Înaltă Densitate Fibre de Poliester + a simțit pânză (partea de jos).

✔Dublu de îngroșare, strâmtă și înaltă elastic, de înaltă densitate, durabil și poate intinde, anti-alunecare, ține șosete acoperă piciorul bine.

✔Înaltă Elasticitate: Interior banda de cauciuc linie poate fi întins.Densitate mare de Fibre de Poliester tricotat mobilier picioare șosete poate întinde pentru a se potrivi cele mai multe piciorul forme.Potrivit pentru 1 până la 2 cm în diametru, mese și scaune, picioare.

✔Protecție: picior de scaun acoperă protejează podeaua de a evita de la zgârieturi și deteriorări atunci când se deplasează în scaune sau mobilier, de asemenea, va reduce în mod eficient zgomotul.Ei au anti-derapare efect, pentru a preveni să se miște repede.

✔Ușor și Convenabil: Ușor de instalat și întinde pentru a se potrivi cele mai multe mobilier picior forme, mașină lavabile si reutilizabile.Scaun picior ciorapi sunt ușor de instalat pe scaun picioarele și să le ia off.

✔Aplicații: se Potrivi cele mai multe mobilier pentru rotund, pătrat, oval, picioare de mobilier.Utilizate pe scară largă pentru scaun, birou, masa de birou, dulap și alte picioare de mobilier.

Material:Tricot și de înaltă calitate simțit

Fit(Picior de Scaun Perimetru):10-25cm

Pachet:

32 x Seturi de Benzi de Ghimbir Scaun Stil Șosete

Etichete: mobilier de nivelare picior, podea pentru, se potrivesc picior, scaun perna, mobilier de protecție acoperă, masa picior, picior pentru mobilier, stejar masă de cafea picioare, capac picior de scaun, scaun de siliciu

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Tricotate scaun încălțăminte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea