Faux Blană De Vulpe Pentru Femei Guler Strat Gros De Cald Eșarfă Multicolor Straturi Fals Guler Pentru Femei Pălărie Imitație Gulere Roz En-Gros

63.55lei

90.80lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

[xlmodel]-[custom]-[24137]

Faux Blană De Vulpe Haina De Iarna Cu Guler Pentru Femei Elegante Faux Blana Șal Pălărie Decor Cald La Gat Esarfa Multicolor Straturi Guler Fals En-Gros

Caracteristici: 100% De Brand Nou.Material: De Înaltă Calitate Faux Fox

Cel mai bun cadou pentru tine sau prietenul tău.Notă: 1 Inch=2,54 CM; 1 CM=0.39 Inch , din diferite loturi, sac de linie pot fi diferite.Designer de moda si bun preț, vă rugăm să fiți siguri de cumpărare. ( Toate imaginile sunt fotografii reale.Dar din cauza diferite de lumină și de a monitoriza setare, minore diferență de culoare poate exista.Vă mulțumesc pentru înțelegere. )

[xlmodel]-[custom]-[48643]

Noi sprijinim en-Gros, Picătură de Transport maritim.Bine ati venit la anchetă pentru noi.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[48541]

Bine ati venit la magazinul nostru.Dacă aveți orice întrebări cu produsul, vă rugăm să contactați cu vânzătorul și atașați produsul sunteți interesat în.

Și Vă Rugăm Să Adăugați Urmeze.

Întrebări

A. Cât de mult timpul de livrare?

În rusă, statele UNITE ale americii cele mai multe țări, 90% timpul de livrare este de 20-40 de zile, cu excepția perioadă specială, cum ar fi PROMOVARE MARE, SĂRBĂTOARE INTERNAȚIONALĂ ect.

B. Dacă nu primesc mai mult de 40 de zile, ce ar trebui să fac ?

Dacă peste 40 de zile, nu ați primit, vă rugăm să traseze număr de urmărire.În primul caz, se află coletul de la oficiul poștal local, de contact cu oficiul poștal și ridica-l.Cel de-al doilea caz, coletul este încă pe drum, ai putea să iei legătura cu vânzătorul pentru a prelungi durata de protecție a timpului.

Despre Noi

Noi sprijinim en-gros, picătură de transport maritim.Putem trimite comanda pentru a clientului dvs., vă rugăm să lăsați clienții dvs. adresa de la noi.

Despre Calitate

Produsul nostru este 100% de brand nou,și vom verifica fiecare parcelă și ambalaj bine înainte de a trimite.Deci, dacă aveți orice problemă cu comanda dumneavoastră, vă rugăm să contactați cu vânzător în primul rând, nu deschide disputa, bun comminication duce la o bună experiență de cumpărături.

Etichete: haina blana fals, blana femei, Fals Sacou Blana, fox șal, fals eșarfă de blană, guler de vulpe, blana de iepure eșarfă, haină de blană faux, blana real eșarfă, eșarfă de blană de vulpe

Material Faux Blana
Sezon Iarna
Numărul De Model eșarfă de iarnă
Numele Departamentului Adult
Stil Moda
Gen FEMEI
Eșarfe Lungime 60cm-80cm
Tip De Element Eșarfe
Eșarfe De Tip Eșarfă
Model Tip Solid
Suport En-Gros/Picătură De Transport Maritim

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea