Jucarii Copii Hover Fotbal Minge Plina De Culoare Reîncărcabilă Aer De Fotbal Cu Spuma De Amortizare Pentru Interior Joc

42.53lei

54.51lei

-21 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Jucarii Copii Hover Fotbal Minge Plina De Culoare Reîncărcabilă Aer De Fotbal Cu Spuma De Amortizare Pentru Interior Joc

Puncte: 1、Premium Material: fotbal costumele sunt realizate de înaltă calitate, materiale non-toxice.Mai întâi asigurați-vă că nu doare copilul.În al doilea rând, prima pernă de spumă împiedică de perete sau de mobilier de a fi lovit și oferă o bună revenire experiență.

2、Bile Amuzante: fotbal jucărie este potrivit pentru copii să se joace în vreme rea.Joacă fotbal în casă, de a obține fericirea și de a exercita în același timp.

3、Utilizarea Repetată: produsul adoptă USB modul de încărcare, care pot fi utilizate în mod repetat, fără a polua mediul înconjurător.

4、Aplicarea pe scară Largă: Am folosit imbunatatita a motorului pentru a îmbunătăți mecanica in fotbal disc.Cea mai mare hover distanta, mai fiabile de calitate.Deci, acest fotbal pot juca de pe orice podea netedă, fără a fi nevoie să vă faceți griji despre zgarieturi pe podea.

5、Servicii de Calitate: Dacă aveți orice cerințe, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom rezolva problema în termen de 24 de ore!

Caietul de sarcini:

Material: Fotbal material: PP +pearl bumbac spumă EPE + componente electronice

Dimensiune: aproximativ 18X18X6.5

Timp de încărcare: 35 de minute

Timp de utilizare: 22 minute

Funcția: iluminat rece, aer electric hover, spumă tăiate, rezistenta la lovituri, rezistenta la calcare si rezistenta la care se încadrează.

Lista de ambalare:

Hover fotbal X1

Cablu de încărcare USB X1

Etichete: minge de spumă de fotbal, fotbal jucărie moale, teny fotbal, a fugit nfl fotbal, jocul în aer liber, hover h3, minge de fotbal, marele zid, imagine de fotbal, scoiter

Intervalul De Vârstă 14 Ani Și Până
Avertizare NICI unul
Numărul De Model Hover Minge De Fotbal
Tema Fantasy & Sci-Fi
Certificare China certificate (3C)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea