Alge marine Masca de Ochi Negru Perla Masca de Ochi pentru Îndepărtarea Cercurile Intunecate de Colagen gel de Ochi Patch-uri Anti-Umflatura Anti-Imbatranire, Hidratare TSLM1

14.95lei

24.94lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

1.Adâncime mister conservarea,ameliorarea model ochi,liniștitor oboseala, se estompeze cercurile intunecate, moiturizing și hudrating.

2.Multi-scop,de a debloca locale de îngrijire pentru diverse utilizări,frunte-rese linii, ochi-cioara picioarele lui,gat-neck stripe,gura colț-falduri nasolabial.

3.28 zile,lumina saci de ochi pentru a strânge în jurul ochilor

Caietul de sarcini:

Efecte: Hidrateaza Pielea din Jurul Ochilor, pentru a Îmbunătăți Prostia din Jurul Ochilor și a Diminua cearcanele si Pungile de Sub Ochi.Strălucire În Ochi.

Ingrediente: Perla, Spirulina, Alge brune, Alge, Mușchi Sphagnum, marea Sargaselor, de Palmier în Formă de Alge, Wakame, Sarcofag, Spinoasă Alge, etc.

Potrivit pentru piele: Toate Tipurile de Piele, în special Cele Cu Cercurile Intunecate Din Jurul Ochilor și Evident Pungile de Sub Ochi.

Termen De Valabilitate:

3 ani

Caietul de sarcini:

60Pcs

Pachetul Inclus:

1*Masca de Ochi (60buc)

Note:

1

Etichete: aur esedo coreea, foto masca, masca pentru ochi, revigora colagen ochi patch-uri, masca de somn, colagen marin, gel de patch-uri, lanbena masca, black pearl colagen, Masca Mână

Numărul de Bucăți O Unitate
Gen Unisex
Caracteristică Anti-Imbatranire
Nume De Brand LANBENA
Origine NC(de Origine)
NET WT 60pieces
Ingredient Alge marine

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea