SH-608 Portabil Inteligent Pompă de Perfuzie Electronic Display LCD Timp Real Baterii de Înaltă precizie Digital Pompă de Perfuzie Dispozitiv

2 349.78lei

2 473.45lei

-4 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Introducere:

3.2" Ascuțite și de Afișare de Mari dimensiuni asigură o vedere clară la distanță Utilizatorii de interfață prietenoasă pentru operare ușoară Dual CPU pentru a asigura final siguranță și fiabilitate control Precis al vitezei de perfuzie și volumul de perfuzie 3 Diferite Infuzie Moduri de a satisface cele mai necesitățile clinice Mari de date de istorie revizuire și ultimul de configurare de memorie pentru revizuire ușoară Anti-bolus Sistem pentru a îmbunătăți infuzie de siguranță Debit variabil în timpul infuzie de Droguri și biblioteca de monitorizare Wireless upgradabil

Caracteristici:

IV Seturi :Standard IV seturi de 10,15,20,60 d/ml, cu diametrul de 3,4-4,5 mm Infuzie Moduri :prin Picurare-rata(opțiune), Volumtric Infuzie Precizie :≤±5% (dupa calibrare) Picurare-rata Gama :20d/km IV Seturi:1-400d/min; 60d/km IV Seturi:1-150d/min Debit Gama :0.1 ml/h-1200ml/h Limita de Volum :1-9999 ml de Purjare Rata :600ml/h BOLUS:Default 300ml/h cu un volum de 3 ml, Valori reglabile KVO de: 0.1-10 ml/hr Bule de Detectare :Ultrasonic cu 3-nivelul de sensibilitate setare, 50~300ul Ocluzia de Alarmă: 3-nivelul de sensibilitate setare Audio & Vizuale de Alarmă: Bule, Ușa se deschide, Terminat, Pauză orele Suplimentare, Scurgeri, Gol , Baterie descărcată, Motorul invers, Incorectă setarea parametrilor, Motor eșec, tulburări de picurare senzor ,Ocluzie , AC pierdut etc.Droguri Bibliotecă:Upgradabil Istoric :Standard ≤15W, 85V-265V,50 hz/60 hz Sursa de alimentare:3.2 în TFT Display :DC12V,2000mAh ( ultimele 4 ore la 25 ml/oră după complet reîncărcată ) a Bateriei :Temperatura: +5C - +40C, Stare de Funcționare :Umiditate Relativă de Maximum 80%,Presiunea Atmosferică 70KPa-106Kpa Dimensiuni:167mm X 125mm X 115mm Greutate :1.9 kg

Identității Fizice

Dimensiuni:167mm X 125mm X 115mm Greutate :1.9 kg

Pachetul inclus:

1X SH-608 Pompă de Perfuzie 1XPower cablu 1XUser manual

Plata

1.Acceptam alipay și paypal aici. 2.Toate cardurile de credit si paypal sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW. ★ Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. ★Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. 3.S&H va fi determinată pe baza LIVRA LA adresa,Fiscal și vamal.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile poștale.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Pentru a evita unele probleme inutile, vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a ne informa ce ar trebui să declare valoarea sa înainte de expediere.VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI: S&H NU INCLUDE TAXELE, LOCATL TAXE SAU ORICE ALTE IMPORTUL TAXE.Noi nu suntem responsabili pentru orice cumpărător locația taxelor vamale sau a taxelor la import.

Transport

1. Elementele vor fi livrate în termen de 1-5 zile lucrătoare după ce vom verifica plata. 2. Noi oferim Codul de Urmărire pentru toate tranzacțiile, acesta va fi adăugat la vânzare înregistrări după trimiterea. 3. Spune-mi te rog adresa ta de curent după plata în termen de 24 de ore; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Balioilhaircare.ro adresa, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect.

Garanție:

1. Un An Garanție de Producător pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garantie de 6 luni. 2.Dacă cumpărătorul solicită o revenire, atunci când nu există nici o problemă de calitate a elementului a primit,taxele poștale de returnare trebuie să fie plătite de către cumpărător,și poștale pentru elementul nu va fi returnat. 3.Dacă elementul este deteriorat sau defect la sosire,cumpărătorul poate fie solicită o restituire sau de înlocuire,și poștale vor fi plătite de către noi,între timp,elementul trebuie să fie returnate.Notă: A. taxele Vamale nu este nici incluse în elementul de valoare, nici poștale,care ar trebui să fie în responsabilitatea de cumpărători.B.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Restituire/Rambursare

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 10 zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE! 2. Toate produsele returnate TREBUIE să Fii original packagingand TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul eBay. 3. Va vom returna integral câștigătoare sumă mare, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la eBay.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. 4. De returnare este de a fi plătit de către Cumpărător.

Feedback-ul

Vă rugăm să lăsați un feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, feedback-ul Dvs. pozitiv va fi apreciat,vă mulțumesc.Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a deschide un caz și lăsați un feedback negativ sau livra elementul înapoi, ne promit că vă va oferi o mulțumit de răspuns, vă mulțumesc pentru înțelegere!

Despre NOI

Bine ați venit să facă afaceri cu noi,suntem unul dintre cei mai importanti producători de dispozitive medicale și accesorii medicale în lume.Cu 17 ani de nenumarate eforturi, ne-am bucurat de o creștere continuă și succes pe piața internațională.Activitățile noastre de afaceri se concentreze pe linii de produse de mai jos: 1) O gamă largă de versatil Pacient Monitoare potrivit pentru toate spitalicesc, inclusiv SAU, ER, Sala de Recuperare, General Pacientul ward 2) Monitorizarea Accesorii maximă compatibilitate pentru toate marile branduri (GE, Philips, Schiller, Collin, CSI, Critikon, Nihon Kohden, etc.): inclusiv, Reutilizabile Spo2 Sensor & Ext-Cablu, cablu ECG, EKG prin cablu, manseta NIBP, Aer, furtun, sonda de Temperatură 3) ECG aparatul și accesoriile sale 4) pompă de Perfuzie și Seringă pentru sistem de Pompă 5) Obstetrical produs: Doppler Fetal, Colposcop 6) Sisteme De Imagistică Medicală: Color Scanner Cu Ultrasunete, Portabil Cu Ultrasunete Sistem 7) O gamă largă de compatibil cu ultrasunete sonde și reparabile sonde cu ultrasunete 8)Medicale la Domiciliu Monitor,Respirație Spirometru ,Nebulizator,sonde,Puls Oximetru,termometru electronic,Monitor de Presiune sanguina etc......Suntem ferm angajamentul de a excelenței de servicii profesionale,de Top quanlity produsul cu cel Mai bun Pret,cel mai Rapid de Livrare Timpși Face Satisfăcătoare După-Vânzare de Servicii......Am speră să coopereze cu companii internaționale pentru a furniza mai inovatoare de design și tehnologii avansate produse.Noi sincer bun venit pentru a deveni unul dintre partenerii noștri la nivel mondial.Așteptăm cu nerăbdare să stabilească o relație de afaceri de succes cu tine.

Etichete: infuzat timp pompa, infuzie de apă, infus pompa, mare m pompa, cum a iv-pompă de perfuzie, pilula splitter box, pastila cutter splitter mult, pastila cutter splitter en-gros, infuzat timp, iv pompei de lichid

Limita De Volum 1-9999 ml
Tip De Element Pastila Cazuri & Repartitoare
Purjare Rata 600ml/h
Debitul Gama 0.1 ml/h-1200ml/hr
Infuzie Moduri Picurare-rata(opțiune), Volumtric
Infuzie De Precizie ≤±5% (dupa calibrare)
Numărul De Model SH-608

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea