Mare penar Dublu cu Fermoar penar Husă de Organizator cu ochiurilor de Plasă de Buzunar

26.59lei

53.14lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

Capacitate mare caz creion, structură sofisticată cu mâner și mai multe compartimentului, potrivit pentru cele mai multe dintre stilouri și creioane, riglă, clipsuri, lipici, banda de corecție, markere, foarfece, capsator, radiere, calculator, etc.

Făcute de calitate premium material de panza, superb tesatura face sa se simta excelent, durabil, ușor și compact.Buna fermoar poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.

Design Multifunctional, einforcement se ocupe de design, care nu este ușor de a sparge.interior curea elastica, care deține pixuri sau creioane pentru a le împiedica de la care se încadrează afară.Aceasta geanta are mai multe detalii practice, de așteptare pentru tine de a descoperi.

Ambele părți pot fi deschise de către două fermoare duble pentru două persoane să folosească, împreună, cum ar fi deskmate, prieteni, colegul sau de cuplu, care se poate dezvolta spiritul de a împărtăși cu alții și de a spori sentimentele de ambele părți.

Un sac pentru mai multe scopuri.Acesta poate fi folosit ca penar, geanta cu scule, art caz, 3C produs sac, sac de machiaj, geanta de voiaj și așa mai departe, îndeplinește cerințele dumneavoastră diferite.Potrivit atât pentru birou, acasă, în aer liber, schițe sau alte activități.

Caietul de sarcini:

Tip: creion sac; sac de cosmetice

Material: panza

De utilizare: acasă, la birou, arta, călătorie

Dimensiune: 24 x 11.5 x 7cm/9.45 x 4.53 x 2.76 inch

Culoare: Negru, Gri, Albastru Denim, De Culoare Roz

Pachetul Include:

1 Buc Creion Caz

Notă:

1. Vă rugăm să permită o ușoară diferență de culoare între elementul real și imaginile, din cauza diferenței între monitoare.

2. Vă rugăm să permită o ușoară eroare de măsurare.

Speranță pentru înțelegere și au o frumoasă zi de cumpărături!

Etichete: printre noi, ochiurilor de plasă de călătorie, logo-ul pungă cu fermoar, greu caz creion husă, husă cu fermoar, sală de fitness sac, cazul ochiurilor de plasă, pencase cazuri creion, pen husă, sac pungă

Origine NC(de Origine)
Material Principal Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea