Detector de Calitate a aerului PM2.5 PM10 Formaldehidă HCHO TVOC CO2 LCD Digital Detector analizor de gaze

175.83lei

283.60lei

-38 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

[ Mai multe Gaze Detectabile ] - Nou 2019 imbunatatita calitatea aerului interior monitor construit în DART senzori electrochimici care pot exacte detecta aer de Dioxid de Carbon (CO2), Formaldehida (HCHO), compuși Organici Volatili (TVOC), Particule în suspensie (PM2.5/PM10).Aceste lecturi implica detectarea toluen, substanțe chimice nocive și poluanți din aer precum dioxidul de carbon, monoxid de carbon, fum, ceață, praf, alcool, lipici, vopsea, cerneală și altele.

[ Ecran LCD ] - Nou unic mucegai și design, cu LCD Ecran Color Display Digital; se poate oferi valoare medie pentru fiecare gaz pentru monitorizarea pe termen lung, date în timp real există instabilitate.

[ Portabil de Calitate a Aerului Monitor ] - este ușor pentru a transporta aer inteligent monitor de calitate, care ne poate ajuta să detecta gaze poluarea aerului în uz casnic, bucatarie, dormitor, birou, scoala, masina, hotel, turism, camping, petrecere etc...mai ales în ceea ce are copilul, copil și femeie gravidă.Construit cu 2000 mAh baterie reîncărcabilă și ambalate cu un cablu USB, timpul de așteptare poate dura 4-6 ore.

[ Alarmă inteligent, Mai multă Securitate ] - Acest monitor de aer este ușor să funcționeze cu doar apăsând pe buton funcțional, ușor de citit numere și sprijin de un sunet de alarmă vă va permite să știu dacă aerul este nesigur și aveți nevoie să ia unele măsuri.

[ NOTIFICARE ] - se recomanda de a închide ușa și fereastra atunci când testul de interior; este nevoie de aproximativ 60 de minute pentru testarea formaldehidă TVOC CO2 (este nevoie de doar aproximativ 3-15 minute pentru testarea dulap, sertar etc. spațiu mic).

Caietul de sarcini:

Culoare: Alb

Model: JSM-131SE

Display: LCD cu ecran color

Senzor: DART senzor electrochimic

Timp de incarcare: 4 ore

Timp de lucru: 4-6 ore

Sursa de Alimentare: Built-in 2000mAh baterie reîncărcabilă

Dimensiuni: 5.83*2.76*1.18 inch / 148*70*30 mm

Pachetul Inclus:

1x Aer Monitor de Calitate

1x Cablu USB

1x Manual de Utilizare

Etichete: hcho, co2 metru, vna analizor, detector de detector, detector de calitate a aerului co2, calitatea aerului metru extern, pm2.5 senzor, monitor de aer de calitate, detector de co2, acvariu co2

Nume De Brand SeeSii
Origine NC(de Origine)
DIY Consumabile ELECTRICE

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea