Noua Saltea Impermeabila Protector Capac Pentru Pat de Poliester Bumbac Saltea Topper Pat Anti-acarianul Pernă Acoperă 90 x 200 cm #N

25.15lei

38.11lei

-34 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Noua Saltea Impermeabila Protector Capac Pentru Pat de Poliester Bumbac Saltea Topper Pat Anti-acarianul Pernă Acoperă 90 x 200 cm #N

Proteja salteaua de la pete de sudoare, deversări sau scurgeri cu 90 x 200 cm husa pentru Saltea de Melunda.Datorită TPU folie pe dedesubt, protecție saltea impermeabilă la apă, dar, în același timp, rămâne respirabil și are un bumbac moale suprafață.Ceea ce alții promit este adevărat cu Melunda protector saltea.

În timpul dezvoltării saltea, am abordat o problemă pe care mulți clienți de alte produse know - tulburarea freamăt și trosnituri.

Saltea protector este o mașină de spălat și uscător-potrivit.Deci ar trebui un incident întâmplat, aceasta este rapid și eficient rezolvate.

-Miros neutru, respirabil și, astfel, întotdeauna asigură o igienă bun-simt sentiment.Suprapunerea este moale și confortabil în cel mai bun, așa că nimic nu stă în calea unei sanatos, bine echilibrat de somn.

Croitorie de croitor-a făcut suprapunere este extrem de ușor și reușește în câteva secunde, astfel încât saltea de înaltă calitate este protejat de pete umede în cel mai scurt timp.Capacul poate fi spalat la 60 de grade in masina de spalat si este de asemenea potrivit pentru uscare în tambur.

Dimensiune produs: 90 x 200 cm

Produs material: poliester bumbac

Produs includerea

1 X Saltea Impermeabila( 90 x 200 )

Etichete: cake topper, capac pat, rezistent la apa lenjerie de pat maro, kustuv pernă acoperă, cofr, camping colchon, colchon, Foaie, husa pentru saltea ziper, pat topper

Clasa Calitate
Numărul De Model 90 x 200 cm
Tesatura Conta protecție saltea
Caracteristică Anti-Acarianul De Praf
model Fire Vopsite
Numărul De Thread saltea
Stil Simplu
Origine NC(de Origine)
Forma Saltea Impermeabila
Nume De Brand ISHOWTIENDA
Înălțime 3 până la 4 Inci
Technics Nețesute
Material Poliester / Bumbac
Utilizarea hotel
Produs Saltea
Tip Saltea De Pat

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea