SEMBO Technic Seria Roșie MINI Cooper Trage Înapoi de Viteză Masina Blocuri 557pcs Jucării Vehicul de Oraș Cărămizi Jucării pentru Băieți

90.35lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Notă

1.Toate elementele sunt bine verificate și ambalate înainte de expediere,vă rugăm să ne contactați dacă există orice deteriorare sau scurt,Orice piese lipsă va fi trimis la tine în mod liber.

2.Sunt supuse importate impozite, taxe vamale, care poate impuse de birou local personalizat.Nu suntem în măsură să vă informez că din cauza ca taxa este din diverse țări și articole.

3.În scopul de a salva taxa de transport de marfă pentru tine,vindem bloc fără cutia originală ,Dacă doriți cutia originală,va rugam sa ne contactati inainte de plasarea comenzii,va vom percepe costuri suplimentare.

4.Ne face o favoare pentru a lăsa un 5 stele feedback-ul pozitiv, dacă sunteți fericit cu ordinea și articole.Vă rugăm să nu taci, să ne lăsați un feedback negativ.dacă nu se satisface cu comenzi, vă rugăm să contactați cu noi, Ne va slove problema și de a face cele mai bune noastre pentru a satisface.

Etichete: element lego city, bloc construi, masina lego technic, bloc technic, lego technic voiture, lego technic, lego technic camion, sembo carte, lego mini cooper minicar, legoe technic masina

Tip BLOCURI
Ambalare NICI o cutie de original,nou în sac sigilat,Folie cu Bule
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Sembo
Gen Unisex
Numărul De Model 701503
Intervalul De Vârstă > 6 ani
Clasificarea Montaj
Dimensiune Bloc Mic bloc(Compatibile cu Lego)
Plastic Forma Bloc Auto-Blocare Cărămizi
Certificare CE
Coduri de bare No
Numele produsului Trage Înapoi Mașina
Material Plastic
Avertizare Nu mânca și a se păstra departe de foc
Plastic Tip ABS

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea