Agățat De Lumanare Felinar Retro Marocan Suport Lumanare Gol Metal Sticlă Dropshipping

62.85lei

88.53lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristică:

OOTDTY

Utilizarea în condiții de Siguranță - suport lumanare este realizat din abajur de sticla si cadru metalic, care este vânt dovada, sigur și durabil de a utiliza.

Agățat Conceput - Aproximativ 9.45x3.94 inch lumânare lanternă cu 15.7 inch agățat de lanț, ușor să stea felinare lumânare oriunde.

Ornament rafinat - Vintage Marocan lumânare titularului, 6 foi de sticlă în relief și gol cadru metalic, adaugă culoare și atmosfera exotica, model unic divergență de lumină în orice spațiu.

Cadoul Ideal - rafinat sticlă de metal lumânare titularului este o mare zi de naștere, Crăciun, vacanță, cadou pentru familia și prietenii.

Aplicație - lumanare felinar agățat nevoie de a utiliza ceai de lumină sau lumânare numai că a crea un frumos, atmosferă caldă și romantică.Perfect pentru interior, exterior, casa, terasa, dormitor, living, veranda, hotel, cafenea, nunta, petrecere, festival de decor, etc.

Caietul de sarcini:

Material: Metal Si Sticla.

Culoare: Alb/Negru/Auriu

Suport Lumanare Dimensiuni(Aprox.): 23x9cm/9.45x3.94inch.

Agățat De Lanț De Lungime(Aprox.): 44cm/17.3 nch.

În Interiorul Suport Lumanare Diametru(Aprox.): 4cm/1.57 inch.

Pachetul include: 1buc Alb Agățat Suport de Lumanare.

Etichete: oamenii maroc, lumânare sticlă suport lumanare, festiv tealight lumanarea titularii, caftan marocan, tin perete, sfesnice, lantwrna suport lumanare, sistemul de operare de sticlă, lanterna led, vaza, gol lumânare tealight titular

Material Metal
manual No
Numărul De Model 875A9FF200861-G
Stil Europa
Tip Montat Pe Perete
Utilizarea Decor Acasă
Potrivire Lumânare Mici Tealight
Funcția Bloc De Potrivire Lumânare
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea