JGS1996 Talie Mare Sala de Fitness Jambiere Femei fără Sudură de Energie Strâns Antrenament de Funcționare Activewear Pantaloni de Yoga Gol Sport Trainning

50.46lei

81.39lei

-38 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

PROIECTAT DE CĂTRE YOGHINI, PENTRU YOGHINI

De-a lungul procesului de proiectare ne-am consultat și s-au adunat inspirație de la unii dintre cei mai buni yoghini în Yoga cosmos.

Tuturor ne place Yoga la JGS1996. Unii dintre noi sunt de top-notch instructori de Yoga, și toți ne dorim să vă aducem produse de calitate pentru a ajuta în continuare practica Yoga.

Vom crea fiecare produs de jos în sus, având mare grijă de totul, de la materialele folosite la proiectare și se potrivesc, doar ca să crească practică la fundația complicat prezintă și exerciții dificile.

Despre JGS1996: La JGS1996, credem că Yoga este o practică care cuprinde toate aspectele vieții, nu doar fizic.Acesta include filosofie, respirația și spiritualitate.Nu e vorba de cine are cel mai bun corp sau se pot face cele mai avansate prezintă, dar despre a trai viata într-un anumit fel.Este vorba despre modul în care vă apropiați de viața ta și lumea din jurul tău.

Mare betelie și clini picioare : Bine-montaj și ultra-susținere de talie și picioare, fără a aluneca atunci când se deplasează.

Captuseala moale si margini pune plat yoga jambiere : Ca o a doua piele,respirabil, sudoare de absorbție și de uscare capacități.Tot anul utilizare.

Vă rugăm să rețineți:

Din diferite loturi care produc, pot exista abatere de 2-3cm pentru articole.

Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați în orice moment, voi face meu cel mai bun pentru a rezolva problema.

Fiecare ocazie, JGS1996 va jurul valorii de tine în confort și stil.

TRANSPORT

1. En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă vrei. 2.Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 3.avem nevoie de 1-3 zile lucrătoare pentru a pregăti comanda conform numeroase comenzi in fiecare zi. 4.Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

DESPRE NOI

Unii dintre noi sunt de top-notch instructori de Yoga, și toți ne dorim să vă aducem produse de calitate pentru a ajuta în continuare practica Yoga.

Vom crea fiecare produs de jos în sus, având mare grijă de totul, de la materialele folosite la proiectare și în formă.O echipa tehnica de ingineri de cercetare și de a dezvolta noi piese care continua să evolueze performanță yoga purta spre viitor.Unii dintre noi sunt de top-notch instructori de Yoga, și toți ne dorim să vă aducem produse de calitate pentru a ajuta în continuare practica Yoga.Vom crea fiecare produs de jos în sus, având mare grijă de totul, de la materialele folosite la proiectare și în formă.O echipa tehnica de ingineri de cercetare și de a dezvolta noi piese care continua să evolueze performanță yoga purta spre viitor.

Etichete: Se potrivesc, drăguț prada lounge, sărut jambiere femei, activewear femei, pantaloni de yoga, de paști cuib, lenjerie de corp fără sudură, sport top, exercițiu jambiere sexy, fără sudură de yoga pant

Pachet 1 Pereche De Gimnastică Sport Uzura
Caracteristici De Înaltă Elastic / Durabil / Ușor, Rapid Uscat, Slăbire
Funcția Respirabil / Lumina / Anti-sudoare / Anti-uzura
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Gen FEMEI
Tip Sport Yoga
Tip Fără sudură jambiere
Numărul De Model sală de rechin
Sport Atletism, Dans Pol, Care Rulează, Jogging, Mersul Pe Jos, Yoga, Sport & Training
Tip De Element Lungime Completă
Pantaloni Lungime Lungime Completă
Tesatura tehnologie Respirabil, Compresie, Wicking Umiditate, Stretch
Catalog Pantaloni De Yoga / Fitness Jambiere / Sala De Sport Colanti
Origine NC(de Origine)
Tesatura Tip Alte
Tip De Închidere Talie Elastic
Activitate Culturism, Fitness, Fitness, Sala De Sport & Training, Pilates
Nume De Brand JGS1996
Material Nailon

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea