Ceara Depilatoare cu Role Calde Incalzitor Ceara Epilator Incalzitor Portabil Mașină de Îndepărtare a Părului Salon de Frumusețe Cera Maquina calentador

57.77lei

82.50lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

3 Tipuri Cartus Ceara Depilatoare Rola Mai Cald Încălzire Epilator Portabil Mașină De Îndepărtare A Părului La Salonul De Infrumusetare

Descriere:

Acest incalzitor ceara este conceput pentru a încălzi cartus ceara pentru a scoate firele de par de pe brate, picioare, axila, linie bikini și alte părți ale corpului, fără a dăuna pielii.Se vedea prin fereastră este convenabil pentru tine de a observa starea de ceară în container fără a-l deschide.Dimensiunea portabil este perfect pentru frumusetea pe drum.Simplu, dublu sau triplu ceara de incalzire este disponibil pentru tine pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite.

Caracteristici: material ABS de mediu, de siguranță, inodor, netoxic și inofensiv.Scoate firele de păr nedorite în mâna, piciorul, cotul, brațul, piciorul, axila si bikini line cu ușurință, rapid și convenabil, fără iritații sau de a afecta pielea.Potrivit pentru încălzirea cartușului de ceara.Transparent se vedea prin fereastră este convenabil pentru tine de a observa starea de ceară în container fără a-l deschide.Un capac poate preveni ceara de contaminare.Portabile, de dimensiuni si greutate redusa sunt convenabil de a transporta.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Culoare: Ca Imagini

Opțional Tipuri: Cu Un Singur Incalzitor Ceara, Ceara Dublu De Incalzire, Triplu Ceara De Incalzire

Opțional Prize: UE Priza (220V), NE-Priza (110V)

Greutate: 484-948g

Tip: Ceara De Aprovizionare

Funcție: de a Scoate firele de Păr Nedorite în Mâna, Piciorul, Cotul, Brațul, Piciorul, Axila si Bikini Line, etc.

Cum Să Utilizați: Menține pielea uscată și curată atunci când lungimea parului este de 1,5 cm.Incalziti cartusul de ceara pentru a face să devină lichid pentru aproximativ 20 de minute, în general.Rupe capacul.Alunecare machine head pe piele sau ceara de hârtie de la direcția de creștere a părului pentru a aplica cartus ceara.Stick de ceara de hârtie pentru pielea de creștere a părului direcția uniform și strâns de activități prin apăsarea în mod repetat.Trage ceara de hârtie din sens invers de crestere a parului rapid, puteți folosi ceara de hârtie pentru 1-3 ori pentru a elimina ceara și firele de păr.Curățați pielea ta.

Pachetul Include:

1 x Single / Duble / Triple Incalzitoare Ceara

1 x Baza

1 x Cablu

Note:

1. Vă rugăm să taie firele de păr de aproximativ 1,5 cm și curățați-l pentru îndepărtarea părului de la subsuoară.

2. Vă rugăm să nu aplicați prea gros pentru a afecta îndepărtarea părului de efect.

3. Pielea deteriorată și răniți pielea care nu a vindecat nu sunt recomandate pentru a utiliza acest produs.

4. Vă rugăm să nu folosiți produse cosmetice sau produse iritante imediat după îndepărtarea părului.

5. Vă rugăm să folosiți curat ceara de hârtie pentru eliminarea reziduurilor de ceara, apoi se aplică repararea loțiune și masaj timp de 5 minute pentru a topi ceara reziduale, dar feroce de separare sau săpun de spălat nu este recomandat.

6. Vă rugăm să nu utilizați dacă există reacții alergice de orice fenomen, dar ocazional red dot este normală, care va reveni în curând.

7. Vă rugăm să păstrați în loc uscat și răcoros, departe de copii.

8. Stimați clienți, vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra fără a se preocupa de ștecher de adaptare.Noi vă va oferi un adaptor pentru tine în funcție de diferite țara standard pentru a asigura o utilizare normală.

Jiangsu EUBO Co.,Ltd este un profesionist de unghii produse de companie.EUSCI este propriul nostru brand și avem fabrica noastra,produsele noastre au o calitate mai mare dar mai mic preț.Acceptam, de asemenea, picătură de transport maritim și comenzi vrac,bine ai venit să ne contactați oricând!

Etichete: electric lumânare de ceară se topesc mult mai cald, incalzitor ceara, ceara oala jt, epil, pro wax, elementele de transport gratuit sub un dolar, păr salon de echipamente, ceară topitor pro, fibre saună, automată mașină de îndepărtare a părului

Dimensiune As the item show
Nume De Brand EUSCI
Numărul De Model A101
Tip De Element Epilator
Putere Tip electric
Material ABS&Plastic
Utilizarea Sub brat

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea