LCD Controler de bord Kit pentru 15.4 inch 1280X800 LTN154X1-L02/LTN154AT01 compatibil HDMI DVI VGA Audio

69.54lei

84.82lei

-18 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

HDMI+DVI+VGA LCD Controller Driver Board Monitor Kit pentru LTN154X1-L02/LTN154AT01 1280X800

Aceasta este o mare set de ușor de reasamblare LCD controller kit care este folosit pentru a transforma un gol laptop LCD panou într-un desktop/monitor de PC.Acesta va fi o surpriză faptul că dumneavoastră goale LCD va fi de folos, și să nu mai fie o pierdere.Face mare proiect cu strălucire idee și dând lcd o noua viata.

Plug&Play, Nu este nevoie de lipire.

Acest kit este pentru lcd LTN154X1-L02/LTN154AT01 numai, vă rugăm să asigurați-vă că ecranul lcd numărul de model este aceeași înainte de plasarea comenzii.Dacă ecranul lcd este unul diferit, vă rugăm să ne contactați cu lcd numărul de model pentru sugestie.

Accesoriile necesare pentru a transforma acest goale LCD pentru monitor desktop:

1. LCD de pe placa de control

2. Invertor

3. Cablu LVDS

4. Tastatura

5. Cablu VGA/DVI Cablu/cablu HDMI (nu este inclus)

6. Adaptor de alimentare (nu sunt incluse)

Dacă ați avut deja un cablu VGA/DVI cablu/cablu HDMI si un adaptor de alimentare (Ouput 12V/ 4A-este de dimensiuni mici lcd de 10.1 inch la 22inch), acest kit este o alegere excelentă pentru tine, dacă doriți să cumpărați VGA cablu/cablu DVI/HDMI cablu/adaptor de alimentare, vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne, sau puteți găsi adaptorul de alimentare direct de la magazinul nostru.

LCD Controler de Bord M. NT68676.2A:

M. NT68676.2A este un monitor de bord de control, care pot sprijini LED/LCD panouri.Acesta poate suporta rezolutie de pana la 2048X1152.

M. NT68676.2A poate sincroniza cu computerul în mod automat.Sincronizarea necesită sincron semnal care orizontale și verticale traducerea sunt separate.

M. NT68676.2A poate sprijini contrast dinamic de control, intrare pentru căști și control al volumului digital simultan.

Dimensiunea plăcii de control: 139mmX58mmX17mm

Note:

1. Vă rugăm să asigurați-vă că ecranul LCD este în stare bună înainte de a începe acest articol, altfel va fi responsabil pentru incompatibilitate.

2. Dacă preocupare mult despre setarea de rezoluție, vă rog să vă gîndiți înainte de a licita!

3. Dacă nu sunt specializate în produse electronice sau au îndoieli în funcțiune, vă rugăm să ne contactați pentru instruire, ca nu suntem capabili să responsabile pentru operație greșită.

Exemple de succes de colectare:

Instrucțiuni pentru a conecta placa de control LCD :

Nu de metal de contact este permis.

1. Ia vechiul invertor si vechi LVDS cable de la panoul LCD.

2. Conectați noul invertor si noi LVDS cable dvs. panoul LCD.

3. Conectați controlerul de bord kit-ul la PC cu cablu VGA/DVI cablu/cablu HDMI.

4. Putere de intrare de 12V/ 4A . ( Vă rugăm să nu se revizuiască tensiune jumper setare de pe ecranul lcd de pe placa de control înainte de confirmare de la noi, pentru că greșit revizuirea de această tensiune va primi lcd burnt.By apropo, vă rugăm să nu conectați cablul lvds în mod eronat, unii conexiune greșită poate obține lcd ars de asemenea, dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. )

Pachetul Include: 1 X LCD de pe Placa de control pentru LTN154X1-L02/LTN154AT01 1 X Invertor 1 X 5 taste Tastatura 1 X cablu LVDS

Acest kit este pentru lcd LTN154X1-L02/LTN154AT01 , Dacă ecranul lcd nu este cu aceeași lcd numărul de model ,puteți lua legătura cu noi

Bine ati venit pentru a personaliza propriul kit!

-- Articol va fi trimis prin China Post AirMail.Livrarea va avea 7-30 zile lucrătoare(cu excepția week-end) depinde de locul de amplasare.

-- Am expediat toate elementele dintr-o zilele lucrătoare (de luni până vineri) după clearance-ul de plată, cu excepția sâmbăta, duminica și de sărbătorile legale.

Notă : Taxele Vamale

Taxele de Import și a Taxelor Vamale în țara dumneavoastră NU sunt INCLUSE în prețul sau taxele de transport .Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Dacă aveți probleme în țara ta e Vamale despre colet , vă rugăm să contactați cu noi!

Vrem ca tu să fii fericit cu produsele noastre.Și satisfăcătoare este foarte importantă pentru noi.

Va rugam sa ne contactati dacă există probleme și ne va face meu cel mai bun pentru a repara.Aici este nostru denaturat & nemulțumit marfa politica.

-- 1. Acceptam retururi pentru înlocuire sau de rambursare în termen de 5 zile după primirea de la punctul(e).Elementele TREBUIE să fie în starea lor inițială, nu sunt uzate sau alterate.

-- 2. NU vom rambursa retur taxa de transport maritim.Restituirile vor fi pentru prețul inițial plătit, și vor fi emise în termen de 7 zile lucrătoare de la primirea returului.

Etichete: ltn154at01 bord, adult tv live gratuit, ltn154at01, omul hanorac, ltn154at01 controler video, 980m, lcd de pe placa de control 1680x1050, pascal, iptv spania, 2sa1943 2sc5200 bord

Pachet 1280x800
Starea de Asamblare Aproape Gata
Nume De Brand COOERQI
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model ltn154at01
Certificare NICI unul
Compatibilitate Altele
Camera Echipat No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea