Wireless Bluetooth Transmițător FM Modulator HandsFree Car Kit Radio Adaptor Incarcator USB MP3 Player de Muzică Pentru iPhone Samsung #30

31.51lei

41.46lei

-23 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

52564 fierbinte de vânzare

Wireless Auto FM Transmitter Radio Wireless Adaptor Dual USB Încărcător de Mp3 Player

Acest produs adoptă FM full-frecvență tehnologia de transmisie wireless și pot citi direct fișierele audio în telefonul mobil Bluetooth/TF card/U disc.Acceptă Bluetooth redare audio și Bluetooth hands-free.Suport inteligent funcția APP, lossless audio de înaltă calitate de decodare; usb masina funcția de încărcare într-un multifunctional masina MP3.

Caracteristică:

Porturi Dual USB Masina Încărcător:Vine cu 2 porturi USB, puteți încărca două dispozitive simultan.Unul este de 5V-2.4-UN port de încărcare, celălalt cu muzica icoana este pentru lectură disc USB sau dispozitiv de încărcare.

3 Moduri de Muzică & apeluri Hands-Free:Cu Vproof e transmițător FM, ai putea bucura de muzica prin 3 metode: Bluetooth, card TF sau USB flash disk.One-Click pentru a răspunde la apeluri în mod clar cu microfon prin CVC tehnologie de anulare a zgomotului; Perfect comută între apeluri și muzică.

Ușor și Secunde Asocierea:Doar conectați transmițătorul la bricheta auto, ton auto radio pentru orice gol de frecvență și ajusta emițător la aceeași frecvență ca și radioul din mașină, atunci acesta ar putea fi căutat în mod automat și conectat la dispozitivul Android data viitoare prin A2DP funcție, dacă dispozitivul a fost conectat înainte.

Masina de Tensiune a Bateriei de Afișare:transmițătorul FM va afișa mașină de tensiune odată ce este conectat la bricheta auto.Vă permite să știți masina bateria de stat cu ușurință.

Larga Compatibilitate:Acest transmițător Bluetooth este compatibil cu iPhone, iPad, Samsung, HTC, Blackberry, Sony, Tablete și alte dispozitive compatibile Bluetooth, cum ar fi MP3, MP4 Player.De asemenea, cu o gamă mai largă de la 87,5 MHz - 108 MHz, puteți obține mai stabilă și, în consecință, experiență muzicală, fără interferențe.

USB2.4A incarcator, Bluetooth versiunea 4.2

Suport Bluetooth/TF card/U disc player, Bluetooth hands-free

Ecranul poate afișa frecvența

Suport putere și funcție de memorie

Suport de încărcare în timp ce ascultați melodii

Precise de proiectare structurală, vopsea pian aspectul

Funcția de anulare a zgomotului, built-in de anulare a zgomotului de circuit, de a face apel

Parametrii de produse:

Interfata: High Speed USB2.0

Ecran: ecran cu LED-uri

Sursa De Alimentare: Bricheta Putere

Ieșire USB: 2.4-O

Tipul Cartelei de memorie: TF Card

Suport TF card / U disk-capacitate: maximum 32GB

Alimentare: DC12-24V

Suport tip de fișier: MP3/WMA

Bit rate: 64-320kbps

FM gama de frecventa: 87.5-108MHz

Raportul semnal-zgomot: 85db (FM: 65db)

Distorsiuni armonice:

Temperatura de lucru: 0°C-60°C

Modele adecvate: DC12V -24V universal

Distanța de lansare

Material:ABS

Culoare:Negru

Dimensiune produs: 7 x 3.9 x 4.7 cm

Cum Să Utilizați?

Conectați transmițătorul FM în priza de brichetă, se va porni automat, iar ecranul va afișa tensiunea.

Dă drumul la radio pentru o cantitate neutilizată de frecvență FM, apoi se potrivesc acest transmițător FM pentru aceeași frecvență.Canale FM 87.5 MHz - 108.0 MHz, 0.1 MHz/pas.

Introduceți un USB flash driver, card TF sau pereche cu Bluetooth transmițător FM('nume T24') cu dispozitiv digital pentru a vă bucura de muzică sau conversații cu mâinile libere.

Notă:

Atunci când utilizați, vă rugăm să găsiți o stație goală în primul rând și să păstreze transmițător FM auto și de radio FM de la aceeași frecvență.

Vă rugăm să schimbați un alt canalul stabil dacă are o mulțime de statică sau zgomot de frecvență conflict.

Card TF si USB disk poate suporta MP3, WMA, WAV, FLAC, APE format, dacă nu există nici un disc USB si card TF, apoi încercați doar Bluetooth sau frecvență.

Pachetul A Inclus:

1x Bluetooth transmițător FM

1x Manual de Utilizare

Etichete: fm xiaomi, simplu transmițător fm, signstek transmițător fm, postul de radio, autoradio radio auto bluetooth, cu fir fm radio bluetooth, transmițător fm pentru iphone 8, ayima radio auto, ham radio, locale transmițător fm

Numele Modelului 2019#
Afară De Putere /
Element Dimensiune 7 x 3.9 x 4.7 cm
Nume De Brand CARPRIE
Tip De Element Transmițătoare FM
Tip De Material ABS
Tensiune 12V
Articol Greutate 57g
Caracteristici Speciale Bluetooth Transmițător FM

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea