BIKIGHT 3-în-1 de Biciclete Vitezometru Wireless USB Reîncărcabilă Dublu T6 LED Biciclete Lumina Calculator de Biciclete cu Corn Alarma

88.86lei

108.35lei

-17 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caietul de sarcini:

Numele: calculator pentru Biciclete claxon lampă

Model: BK - 1920

Lampa de șirag de mărgele: 2 * T6

Far luminozitate: 800 lumeni

Modul de iluminare:

Treapta întâi de viteză: 100% luminozitate de 1 LED; treapta a Doua: 100% luminozitate de 2 led-uri, dacă nu se mișcă după 3 minute, acesta va deveni 60% luminozitate; a Treia etapă: 2 LED-uri de luminozitate 60%; treapta a Patra de viteză: 2 LED-uri flash de unități.

Eficiente game: 200m

Electronic vorbitor:Aprox. 120dB

Far timp de lucru: 6 ORE / 12 ORE

(Faruri oprite, contorul de parcurs doar de lucru) timp de Lucru: 3000HRS

Baterie reîncărcabilă: 4000mAh

Modul de încărcare:USB de încărcare

Timp de incarcare: 4 ore

Senzor baterie: CR2032

Rezistent la apă evaluare: IP65

Greutate: Aproximativ 145G

Dimensiune: 110 * 40 * 35 mm

Culoare: Rosu/albastru/verde/negru

Caracteristici:

1.Modul de lumină: Biciclete faruri au patru moduri de lumina, 800 lumeni luminozitate ridicată, puteți alege modul de lumină în funcție de preferințele dumneavoastră: în primul rând de viteze: 1 LED-uri 100% luminozitate; treapta a Doua: 100% luminozitate de 2 led-uri, dacă nu se mișcă după 3 minute, acesta va deveni 60% luminozitate; a Treia etapă: 2 LED-uri de luminozitate 60%; treapta a Patra de viteză: 2 LED-uri flash de unități.

2.Difuzor: 120 db treble difuzor pentru a asigura dvs. de călătorie în condiții de siguranță.Difuzor integrat 3 tipuri de sunet, 120dB difuzor, apăsați lung "SPK" butonul timp de 8 secunde pentru a selecta modul de sunet dorit, potrivit pentru toate tipurile de utilizatori.

3.Cronometru caracteristică: O bicicleta vitezometru care înregistrează cu precizie viteza și distanța poate ajuta să aveți mai multă distracție de echitatie sau ușor atinge obiectivele de fitness. 12 caracteristici calculator de biciclete: Max/curent/viteza medie, distanta, iluminat, lumina de fundal LCD, ceas, timp, calorii, auto off închis/de stocare a datelor, alimentat de economisire, etc.

4.Iluminare din spate: mare 2.1-inch LCD display continuu cu iluminare de fundal, permițându-vă pentru a citi conținutul digital în mod clar în timpul nopți întunecate sau tuneluri lungi.Iluminare din spate: în Funcție de setarea ceasului, apăsați orice tastă și lumina de fundal va fi pe timp de 15 secunde de la 18:00 la 06:00.

5.Doule T6 LED-uri: intervalele de spoturi face luminozitatea mai mult, și intervalele de reflectoare face luminozitate mai mare, asigurându-vă că aveți o clar pe timp de noapte.

6.Excelent rezistent la apa si praf de performanță: IP65 rezistent la apa clasa, ține luminoase chiar dacă plouă dintr-o dată în timpul plimbare, nu vă faceți griji despre a fi deteriorat în vreme rea.

7.Economisiți bani: Nu a deșeurilor de baterii bani din nou!Biciclete faruri au un built-in de 4000 mAh USB baterie reîncărcabilă.Vă rugăm să rețineți că nu poate fi perceput prin intermediul unui port USB de pe COMPUTER și poate fi perceput doar prin intermediul unui încărcător de telefon sau alimentat încărcător.

Pachetul include :

1 * Gazdă

1 * Stent

1 * Vorbit magnet

1 * kit de Instalare

1 * senzorul de Viteză

1 * Iluminat și sunet extensia controller

1 * Extinderea controller fix centura

1 * Tie

1 * cablu USB de încărcare

Notă:

Vă rugăm să rețineți că nu poate fi perceput prin portul USB al COMPUTERULUI și poate fi încărcată prin intermediul încărcător de telefon și încărcător alimentat, în caz contrar acesta va continua să reporniți.

Etichete: motocicleta clasica vitezometru digital, wireless corn biciclete, baterie wasafire, wireless led-uri colorate, oamenii de calculator, mari lumini de biciclete, bikight electric, biciclete, bicicleta termometru, bicicleta lumen

Nume De Brand XANES
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea