Cu efect de seră Cameră Caldă, se Acoperă Grădină Poli Tunel Plante cu efect de Seră Cadru Metalic Protector Panouri de Acoperiș Folie pentru Sere, fără raft

111.04lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte: 1、de Înaltă calitate Material: Realizate din PVC de înaltă calitate, cu efect de seră este rezistent la coroziune si durabil. 100% rezistent la apa si UV-rezistent caracteristici fac plantele absorb mai multe raze de soare și să ofere suficient loc pentru plantele tale sa creasca.Convenabil pentru ventilație și lumina soarelui; ușor de mutat.

2、Pliabil cu efect de Seră: Pliabil cu efect de seră pentru ușor pentru a stoca și nici un loc să se ocupe.

3、Rece de protecție: a se Proteja plantele de frig, vânt și viscol.Grădină conservatori pot oferi mai mult spațiu confortabil pentru plante.Proteja flori, plante, legume și fructe de la viermi și păsări.Poate fi de asemenea folosit ca un capac de praf pentru a proteja mobilierul.

4、Economisirea de Bani: poate fi folosit direct cu un stick sau un cadru de fier.Dacă dvs. cu efect de seră este deteriorat, trebuie doar să cumpere acoperirea noastră și puteți obține o nouă grădină cu efect de seră, economisind astfel mai mulți bani.

5、Ușor Folosind: Ajută pentru a proteja plantele de intemperii, inghet, păsări și multe altele.De asemenea, vă ajută să crească plante mai devreme și de a extinde sezonul de creștere.Ține plantelor pentru o creștere sănătoasă.Acoperirea poate fi tăiat în mod liber și puteți tăia la dimensiunea dorită în funcție de cerințele dumneavoastră, care este convenabil pentru utilizarea în cea mai mare măsură.

Lista De Ambalare:

1*cu efect de Seră

Etichete: casa cu efect de seră, casa verde cadru exterior, cu efect de seră mini, verde metal, panouri de acoperis, gradina casa verde, cu efect de seră, grădină raft, blocarea automată a tastelor, plante de interior raft, sămânță semănătorului

Origine NC(de Origine)
Picătură de transport maritim Suport
Numărul De Model Camera De Cald Capac
Material De Acoperire Alte
Caracteristici Nu include cadru
Tip Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea