KDEAM Brand-ochelarii de Soare Sport Barbati Ochelari de soare Ochelari de Soare Polarizat Windproof Scut Cadru de Reflexie Original caz

45.84lei

83.33lei

-44 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

TIP: KDEAM Brand de ochelari de Soare, ochelari de Soare Clasic, Polarizat ochelari de Soare

Transport

1.Am expediat în întreaga Lume, cu excepția APO/FPO. 2.De obicei, vom folosi Balioilhaircare.ro Standard de Transport maritim sau Înregistrate China Post Airmail,și este nevoie de aproximativ 3-6 săptămâni pentru livrare. 3.Dacă nu puteți să așteptați pentru mult timp,vă rugăm să alegeți Expres,ca EMS(5-29) sau TNT/ DHL/FEDEX(3-9), vom Calcula costurile de transport suplimentare.

Plata

Acceptam urmatoarele metode de plata: Cridet Card; Moneybooker;T/T, Western Union;Viza...Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.

Taxa Vamala

Toți cumpărătorii au obligația de a plăti suplimentar taxă de import.Vă rugăm să constate că, atunci când face ordine.

Returnare Și Rambursare

1.Dacă nu vă place elementul cumpărat, vă rugăm să plătească de transport maritim de marfă și returnați-l la noi în termen de 10 zile.Va vom returna banii oncereceive ea.Vă rugăm să păstrați pachetul nu efect noastre de-a doua vânzare. 2 .Rambursare completă sau retrimiterea sub îndeplinite condițiile de mai jos: Comanda pierdut pe drum/Comanda întors în China din cauza rațiunea noastră/Clientului de a primi dimensiunea greșit/Bunuri deteriorat pe drum.

Dropshipping&En-Gros

Dropshipping&cu Ridicata sunt disponibile.Pentru cumpărător en-Gros ,dacă suma comenzii întâlni 300 de dolari, oferim transport gratuit prin DHL, EMS, FedEx, Aramex .Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv sunt foarte importante pentru noi, vă Rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv cu 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre, sau service, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva și de a face 100% multumit!

Etichete: vesta de ochelari caz, ochelari caz iud, femei ochelari caz, subtire ochelari caz, kdeam femeie, bărbați ochelari de soare, kdeam ochelari de soare uv400, colnels ochelari de soare, bolato ochelari de soare, tin ochelari de soare

Material Cadru Acetat
Stil Driver ochelari de soare de sex Masculin
Numele Departamentului Adult
Lățime Pod 16mm
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Ochelari
Utilizarea ocazii Surfing, Plajă, În Aer Liber,De Călătorie, De Schi, De Conducere
Templul Lungime 122mm
Costum Pentru Fata Fata Lunga / Metru Fata / Fata Rotunda / Ovala
Obiectiv Lățime 62mm
Latimea Cadrului 142mm
Numărul De Model kd23
Lentile Optice Atribut Polarizat ochelari de soare femei
Certificare UL
Gen BĂRBAȚI
Nume De Brand kdeam
Lentile De Material Polaroid
Lens Înălțime 49mm
Ochelari De Tip Ochelari de soare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea