Costume de baie pentru Fete Înot Rochii Costume de baie Femei-O Bucată de costume de Baie Femei Costume de baie Beach Purta Costum de Baie Femei Monokini

138.95lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1.Balioilhaircare.ro acceptă Visa,Boleto,MasterCard,Maestro Card de Debit,Western Union,Webmoney,QIWI și Transferul prin bănci.

2. Dacă aveți în continuare întrebări cu privire la plata, nu ezitați să ne contactați.

1. Elementele vor fi trimise în termen de 2-3 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată.

2. Costul de transport nu includ orice taxă de import, dacă se întâmplă, cumpărătorul este responsabil pentru aceasta.

3. Va vom returna cumpărători dacă nu sunt mulțumiți cu elementele.

4. Produsele sunt expediate prin Balioilhaircare.ro Standard de Transport maritim și de ePacket.Se poate ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 15 la 35 de zile lucrătoare.Care depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 60 de zile lucrătoare.

1.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv sunt foarte importante pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, atunci când sunteți mulțumit cu serviciul nostru.

2. Sunteți binevenit să ne contactați atunci când aveți îndoieli cu serviciul nostru înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Etichete: canon micro muff, clothespins 55mm, masina ford marquis, masina cadru pajero, clothespins larg, clothibg zip tag, drujba scule, auto flash x3 e83, canon mx926 cap

Tip Sport Înot
Gen FEMEI
Material Nailon
Tip De Element Unul Bucăți
Model Tip Solid
Nume De Brand SOLEROKA

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea