MINOCOOL Unice de Animale din Lemn Jigsaw Puzzle Misterios Leu Puzzle Cadou Pentru Adulți Copii de Învățământ Cadou Jucărie Cu Cutie de Carton

71.48lei

111.70lei

-36 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1. Materiale de înaltă Calitate: puzzle-ul este fabricat de înaltă calitate, tei, recomandate de high-end procesul de tăiere, astfel încât piesele au mai multe forme și detalii, și slot sunt corecte.UV colorate, culorile sunt mai vii, cu mai mare saturație, non-toxice, eco-friendly, rezistent la coroziune, și pot fi stocate pentru o perioadă lungă de timp.

2. Netoxic și Eco-friendly: puzzle-ul este făcut de 5mm gros de înaltă calitate, bass, nu este ușor de a sparge.Este buna, colorate, non-toxice, eco-friendly, rezistent la coroziune, rezistent la apă, și pot fi stocate pentru o perioadă lungă de timp.Poate fi atârnat pe perete pentru afișată.

3.Puzzle de învățământ: puzzle pot exercita oameni răbdare, concentrare, concentrare, perseverenta, observație și inteligență.

4. Forma unica Leu Puzzle: Fiecare piesa din puzzle are un unic, natural de forma.Puteți crea o operă de artă.

5. Cadoul Ideal: puzzle-ul este mare pentru părinte-copil joc, potrivite pentru adulți și copii.Este o alegere buna pentru zilele de naștere și cadouri de Crăciun.Acesta este cel mai bun cadou pentru familia și prietenii. (nu sunt comestibile, Nu este potrivit pentru copii sub 7 ani)

Caietul de sarcini:

Culoare: culoare

Material: lemn

Stil: Leu

Dimensiuni:

A5 Mici terminat ambarcațiuni de dimensiuni aproximativ 18*18cm/7.09*7.09 în, grosime 0,5 cm/0.2 în

A4 Mediu terminat ambarcațiuni de dimensiuni de aproximativ 30*30cm/11.81*11.81 în, grosime 0,5 cm/0.2 în

A3 Mari terminat ambarcațiuni de dimensiuni aproximativ 35*35cm/13.78*13.78 în, grosime 0,5 cm/0.2 în

Lista De Ambalare:

1*Puzzle

Etichete: mister ferma google, cutie de mister, Minge 3d puzzle, las puzzle, misterul puzzle, puzzle lemn, puzzle pentru adulți din lemn, mister jucărie, misterele leu puzzle, anime cutie cadou

Material Lemn
Stil Animale
Puzzle Stil comune
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Animale din lemn Jigsaw Puzzle
Intervalul De Vârstă > 6 ani
Nume De Brand MINOCOOL
Gen Unisex

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea