Noi Femeile de Iarnă Acasă, Papuci de casă Solidă Pantofi anti-alunecare, Moale, Cald Iarna Papuci de Casa Interior Dormitor Cupluri de Pantofi Doamnelor Diapozitive

52.03lei

123.88lei

-57 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Cum de a alege dimensiunea corectă :

Primul stand pe picioarele ferm pe podea pentru a măsura mai mare parte, apoi folosiți ca lungime picior de date pentru a afla corespunzătoare dimensiunea de pantofi pe sub masă dimensiune. 1. Lungime picior în mărime de masă înseamnă folosind această lungime picior pentru a alege corespunzător de dimensiunea corectă, care va fi potrivit.Lungime picior NU branț lungime talpa lungime. 2. Vă rugăm să alegeți în funcție de lungimea piciorului, (nu alege dimensiunea în funcție de dimensiunea de pantofi !!!) 3.Datorită diferite de afișare și unghiul de fotografiere, acesta poate fi un pic de culoare diferență de cel real.

Respirabil Și Confortabil Tricotate De Sus

Pulover tricot superioară oferă un frumos aspect, oferind un respirabil cablu tricot de proiectare, previne transpirat sentiment.Marginea papuci de casă este cusătura artizanale, nu este ușor de a sparge, și sunt solide si fiabile.

Ultra Lână Moale ca de Pluș Lână Garnitură

el elegant, papuci de casă au un design unic, confortabil, căptușeală fitil departe de umiditate pentru sănătos, picioarele uscate.Este, de asemenea, oferă confortul plăcut și cald sentiment de nori.

Memorie Spuma Footbed

Acesti papuci de casa sunt realizate cu densitate mare de spuma de memorie, branț are o anumita elasticitate, adaugă suport, matrite pentru picioare și își păstrează forma.Mare pentru relaxare atunci când ești acasă sau la birou.

Anti-alunecare de Cauciuc Unic

Ușor și durabil cauciuc unic face fuzzy papuci tricotate perfect pentru uzura de zi cu zi și utilizarea de familie.Anti-alunecare unic permite pentru fiecare pașii devin mai stabile cu alunecare-rezistent la textura de pe jos.

Etichete: femeile omul papuci, încălțăminte de femeie, catâr pantofi de femeie, sandale femei, sandalia slide, iarna plateforme papuci, australian boot, acasă papuci de casă traverse, fila de pantofi, ka acasă papuci

Înălțime Toc Mici (1-3cm)
Tip De Element Papuci
Model Tip Solid
Element De Moda Superficial
Stil 4 Doamnelor Pantofi
Branț Material Scurt De Pluș
Origine NC(de Origine)
Dimensiune 3536 3738 3940 4142 4344
Numărul De Model WS220
Nume De Brand NIDENGBAO
Cu Platforme No
Toc De Tip Plat cu
Stil 2 femei pantofi plat
Materiale De Captuseala Sintetic
Sezon Iarna
Locul Aplicabile Interior
Pantofi Tip De bază
culoare Rosu/Mov/Roz/Gri/Negru/Maro
Material De Sus Sintetic
Numele Departamentului Adult
Stil 1 papuci pentru femei
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Material De Talpa Cauciuc
Stil 3 adidas papuci

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea