YONSUB 8 MM personalizat-a făcut Costum Uscat Bărbați Scufundări, Navigatie Drysuit Impermeabil Respirabil nailon caiac Drysuit Cu Vulcanizat Cizme

1 527.84lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Cumpara:

Toate produsele noastre ar fi complet fel ca descriere, astfel încât să puteți achiziționa direct.dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi.

Feedback-ul:

1.Apreciem foarte mult de 5 STELE FEEDBACK-ul POZITIV.Vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a veni în contact cu noi.Credem cu tărie că o bună comunicare poate rezolva orice problemă, dar nu și feedback-ul negativ.

2.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Timpul nostru de lucru: 9:00 - 18:00 PM (Ora Beijing GMT+8), de luni - sambata (weekend și de sărbători excluse).

Transport

1.De obicei,elementele vor fi trimise în termen de 1 zi lucrătoare.

2.De obicei, durează 15-25 de zile la NOI, 28-38 zile la cele mai multe alte țări, 40-55 zile în Rusia, Brazilia, Italia și unele țări îndepărtate.

3.Taxe vamale este o obligație și o responsabilitate a fiecărui cetățean în țara dumneavoastră, astfel încât cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și taxe vamale, dacă este necesar.Politica

1.Singurul produs defect va fi oferit de schimb.

2.În toate cazurile, cumpărătorii ar trebui să plătească pentru taxele poștale de returnare a produselor pentru schimb sau de restituire.Vă rugăm să rețineți înainte de cumpărare.

3.Cumpărătorii trebuie să ne contactați pentru a trimite articole cu defecte spate de schimb în perioada de garanție de 14 zile.

Etichete: costum de latex caiac, costum de scufundare, placă de surf, se arunca cu capul dota, barca caiac, drysuit caiac, se arunca cu capul de scuba, costum de surf bărbați, barca naviga, anime zelda

Tip De Element Costumele de scafandru
data de livrare 15 zile,Personalizate element nevoie de 15 zile pentru a termina
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Nume De Brand Yon Sub
Model Tip Solid
Material 8mm Compresiune CR material de scufundări
Tip Sport Înot
Gen BĂRBAȚI
Numărul De Model YW8009
Appliaction Adâncime de scufundări,scufundări în Peșteră,Inginerie scufundări
Articol customzied costum uscat

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea