4 x DRV8825 Stepper Motor Driver 4buc + CNC Scut placă de Expansiune pentru Arduino V3 Gravor imprimantă 3D părți Stepstick kit

40.76lei

53.64lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

[ Perfect Lipit kit ] ciocanul De lipit, kit-ul include ciocan de lipit, mini multimetru digital, de testare conduce, pompa de dezlipit, cu 5 mai multe sfaturi de lipit, cositor tub de sârmă, suport cu burete de curățare, screwdrvers,pe bază de colofoniu, bandă electrice, anti-static, pensete,lame și pu instrument transporta sac.

4 x DRV8825 Stepper Motor Driver + CNC Scut placă de Expansiune CNC Scut Bord: cele mai Recente CNC Scut Versiunea 3.0 pentru Arduino.GRBL 0.9 compatibil. (Open source firmware-ul care ruleaza pe un Arduino UNO pentru că se transformă G-cod de comenzi în pas cu pas semnale) PWM Axul și direcția ace 4-Axa de sprijin (X, Y, Z , a-Poate duplica X,Y,Z sau de a face o deplină a 4-a axa cu custom firmware folosind ace D12 și D13) 2 x opritoare pentru fiecare axă (6 în total) a lichidului de Răcire permite Folosește detașabil A4988 sau DRV8825 compatibil pas cu pas drivere Jumperi pentru a seta Micro-pas cu Pas de pas cu pas drivere. (Unele drivere ca DRV8825 se poate face până la 1/32 micro-pas cu pas ) design Compact.Caracteristici: 1. pași simpli și direcția de control de interfață 2. șase etape diferite rezoluții: full-pas, o jumătate de pas, 1/4-etapa 1/8-pasul 1/16-pas, 1/32-pasul 3.POATE interfața direct cu 3,3 V si 5 V sisteme de 4. Supra-temperatura de închidere termică, supracurent, oprire, subtensiune blocare 5.scurtcircuit la masă scurtcircuit protecție a sarcinii 6.4 Strat de 2 oz cupru PCB, în scopul de a îmbunătăți disipare a căldurii 7. expuse lipire jos partea de jos a driver IC pe circuit imprimat bord pad 8. dimensiunea modulului, pin-ul și interfața de potrivire A4988 stepper motor driver operatori în mai multe moduri 9. reglabile de curent de control vă permite să setați un potențiometru, care vă permite să utilizați motorul pas cu pas este tensiunea nominală sau mai multe, în scopul de a obține o rată mai mare de curent de ieșire maxim pasul 10. Inteligent tocare control automat selectează corect actuală modul de degradare (rapid degradare sau degradare lentă) 11. Maxim 45 V tensiune de alimentare 12. built-in de regulator de tensiune (nevoia de externe logica tensiune de alimentare)Pachetul Include: 1 x CNC Scut Bord 4 x DRV8825 Stepper Motor Driver

Motoare pas cu pas poate fi conectat cu 4 pini conectori molex sau sudat la loc.Ruleaza pe 12-36V DC. (La moment doar DRV8825 drivere poate suporta până la 36V deci, vă rugăm să ia în considerare tensiunea de operare atunci când alimentarea bord.) Vă rugăm să rețineți că acesta este un kit neasamblat de Bază și abilități de lipit sunt necesare.Stepstick Drv8825 Stepper Motor Driver Introducere: DRV8825 stepper motor driver purtător de bord TI DRV8825 micro-motor pas cu pas bipolare cu mașina este un progres.Modulul are un pinout și interfața cu A4988 stepper motor driver transportatorul este aproape la fel, astfel încât acesta poate fi folosit ca o performanță mai bună din meniul derulant bord înlocuire în multe aplicații.DRV8825 are o reglabile limita de curent, supracurent și supratemperatură protecție, șase micro - rezoluție (jos 1/32-pas).Folosește 8.2 - 45 V, poate oferi până la aproximativ 1,5 pe fază fără căldură chiuveta sau fortat debit de aer (nominală de până la 2.2 pe volum suficient suplimentare de răcire).Vânzător modelului recomandările Clienților care au cumpărat acest produs, de asemenea, achiziționate: faceți Clic pentru a cumpăra .

Vom accepta Card de Credit, Western Union, TT.cel mai bun mod este direct plată on-line,puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.Dacă doriți alte termene de plată, vă rugăm să ne știe înainte, atunci când comanda.

•Plata trebuie să fie făcută în termen de 7 zile de la comanda.Dacă nu puteți verifica afară imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

•Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

•Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de Balioilhaircare.ro, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.

• Produsele sunt expediate din China folosind par Avion, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 10 până la 20 de zile lucrătoare.

• Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori.

• Dacă achiziționați mai multe elemente și au nevoie de unele discount din taxa de transport maritim, vă rugăm să trimite un mesaj la noi, și vă vom răspunde în termen de 1 zi lucrătoare.

• Accepta PICĂTURĂ de TRANSPORT maritim.Vă rugăm să confirmați adresa.Am expediat doar să cinfired pentru adresa, si adresa dvs. de ordine mus MECI de adresa de livrare.

• Apreciem pe termen lung a relațiilor de afaceri.Cumpara cu incredere!

• Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

• Dacă elementul este defect, în 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.

• Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi.Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect.Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.

Etichete: arduino motor scut r3, arduino cnc, scut, arduino cnc scut v4, arduino, arduino cnc scut, Bord 3d, acvariu rampa, a4988, TMC2209

Alimentare DC
Numărul De Model DRV8825 CNC V3 3D printer kit piese
Tip Motor Motor Pas Cu Pas

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea