Invertor 1000W 12V LA 110/220V transformator de Tensiune Sinus Modificat Valuri Invertor de Putere DC12V la AC 110v/220V+Convertor USB 2

106.08lei

124.79lei

-14 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caietul de sarcini:

Model: Y4000

Nume: Auto putere invertor 1000W

Tensiune de intrare: DC 10.5 V~15V,

(Când tensiunea bateriei este mai mică decât 10.5 V, invertorul este de joasă tensiune de protecție, atunci când tensiunea bateriei este mai mare de 15V, invertor tensiune înaltă protecție)

Tensiune de iesire : AC 110V /220V pentru alegerea ta

Frecvența de ieșire este: 50Hz pentru 220V model /60Hz pentru 110V model.

Varfuri de Putere : 1000W

Nominală putere: 300W

Ieșire de undă: Modified sine wave.

Dimensiune pachet: 20*11*4.9 cm (7.8x4.3x 1.9 inch)

Greutate: 0,8 kg

Adavantage:

[4000W/6000W Putere invertor] Auto invertor de putere cu 2 porturi USB si priza de curent ALTERNATIV.val de putere: 4000W/6000W, De invertor de putere vine cu acces gratuit la bricheta si 2 buc baterie clipuri,oferind 300Watt/500 watt putere continuă, 4000watt/6000watt putere de vârf (vă Rugăm să asigurați-vă că valoarea totală nominală de alimentare a dispozitivelor conectate este ≤ 300W/500W).

[ LED de AFIȘARE a BATERIEI] Nivelul Bateriei Bara de LED-uri afiseaza Capacitatea bateriei, care poate să vă reamintesc că, atunci când bateria nici o putere.Atunci când conectați bateria cu inverter, acest Ecran cu LED-uri de lucru și să arate în timp real a capacității de baterie.Acesta avea cinci niveluri (grilaj) de Nivelul Bateriei Bar, și fiecare zăbrele reprezintă 20% din puterea bateriei.Atunci când dvs.

bateria este nici o putere, afișajul va clipi pentru a vă reaminti că aveți nevoie pentru a încărca bateria.

[Încărcare rapidă Dual porturi USB ] Un AC de Desfacere și două porturi usb pot oferi 100% rapid de încărcare pentru telefoane Mobile, calculatoare, laptop,pompa de san, Nebulizatoare,aparate de Ras,de salvare medicală dispozitiv,echipament de urgență etc,poate fi ca o sursă de Alimentare de Urgență

[Multi Protecție] Built-in de siguranțe, în condiții de siguranță de încărcare de proiectare și ventilator de răcire previne convertor de putere masina de căldură,de economisire de putere și energie.peste tensiune, suprasarcina, supra-curent, scurt circuit, sub-tensiune, supraincalzire, scurt-circuit de protecție.

[Lightweight design &Calitate Superioară] Ușor și compact, ideal pentru vacante, camping si excursii de lucru.Acesta poate fi conectat la aproape orice 12V putere de ieșire vehiculului, oferind oportunități de încărcare oriunde.

[Ceea ce ai] invertor de putere masina, manual de utilizare, 2 x Baterie Clemă, 1 x Masina de Țigară Plug and customer service de 100%.

Caracteristici:

- 12V este, în general, pentru autoturisme, 24V pentru camioane, 48V și 60V este, în general, pentru vehiculele electrice.

- Disponibil Gama De Tensiune Nominală De Aparate Electrice : 200~240V, 100~120V

- În condiții de siguranță Gama De invertor Tensiune de Intrare:12V (9.8~15V)

- 8 De Siguranță Funcția De Protecție:

①Reverse protecție la polaritate

②Low tensiune de intrare de protecție

③High tensiune de intrare de protecție

④Over-curent de protecție

⑤Short circuit de protecție

⑥Over temperatura de protecție

⑦Overload protecție

⑧Internal sigurante

ATENȚIE!

-1.Aceasta este o modified sine wave inverter,NU se aplică pentru dispozitive care funcționează cu built-in motor, uscătoare de păr,aparate de aer condiționat, mașină de cafea,pompa de apa, plita cu inducție,frigidere și cuptoare cu microunde etc. Asigurați-vă că valoarea totală nominală de alimentare a dispozitivelor conectate este ≤ 400W

-2.Strângeți Pozitivă (+) și Negative (-) terminale atunci când mașina converter este în uz

-3.Dacă convertorul este conectat direct cu bricheta.Cea mai mare puterea de a pune trebuie să fie sub 150W.Dacă este mai mare decât 150W,vă recomandăm folosind Clemele Crocodil la o baterie ,pentru că bricheta auto nu ar putea permite o putere de peste 150W.

-4.Masina converter potrivit pentru DC12V și DOAR Masina, nu se aplică pentru DC 24V si avion

-5.Vă rugăm să nu lăsați invertor în poziția pornit înainte de a porni mașina.Este ușor de a deteriora invertor înainte conectat la baterie.Funcționarea corectă este de a conecta la baterie mai întâi și apoi rândul său, pe invertorul comuta

-6. E normal pentru invertor de a deveni caldă în timp ce folosind-o.În scopul de a obține cea mai bună utilizarea a rezultatelor, vă rugăm să pune invertor pe suprafața plană De lucru trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

1. Păstrați uscat, nu ar trebui sa lase invertor contact cu apa sau alte lichide, ține invertor departe de umiditate sau apa.

2. Mediu rece, menține temperatura între 0 grade și 40 de grade Celsius.Nu pune invertor lângă căldură, ventilație sau alte dispozitive.Încercați să păstrați invertor nu fi luminat direct de la soare.

Ce Dimensiune Invertor De Putere Am Nevoie?

Dimensiunea pe care o alegeți depinde de wați (sau amperi) de ce vrei să fugi (găsiți consumul de energie prin trimitere la specificațiile plăcii de pe aparat sau instrument).Vă recomandăm să cumpere un model mai mare decât credeți că veți avea nevoie de (cel puțin 10% până la 20% mai mult decât cea mai mare sarcină).

Pachetul include:

1 x Invertor de Putere

2 x Baterie Clip

1 x Mufa Brichetei(cadou)

1 x Manual de limba engleză

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Etichete: banca de putere, mini vfd, invertor de putere alternativă, modified sine wave inverter 150w, invertor auto, Sistemul, ac metru digital, invertit, smd 4 tact comutator tactil buton, intellegent invertor de putere

Eficiența de conversie 0.9
Tensiunea de ieșire Alte
Origine NC(de Origine)
Putere nominală 300W
Forma de undă de ieșire Modificat de valuri sinusoidale
Tensiune de intrare DC 12V
Certificare NICI unul
Nume De Brand KROAK
Frecvența De Ieșire Alte
Varfuri De Putere 4000W

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea