5D Autocolante Auto din Fibra de Carbon de Vinil Autocolant 3D Film Impermeabil Automobile Ușa Bara Protector Decoratiuni Interioare Accesorii

20.48lei

34.73lei

-41 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Fibra De Carbon Mașină Pragului De Ușă Autocolant Zero Dovada De Turnare Benzi Auto Autocolant Protector Door Edge Protector Negru

Nume produs: Masina de fibra de carbon autocolant

Dimensiune: (10m,3m) x (100 mm,70 mm, 50 mm, 30 mm)

Culoare: Transparent

Poziția a Sugerat lungime lățime Recomandat

Usi de Interior de prag (patru uși) 3M 70-100MM

În afara prag de ușă (patru uși) 3M 70-100MM

Masina de coliziune edge + jos 10M 30-50MM

Oglinda retrovizoare 1M 30-50MM

Interioare si exterioare din spate paznici 3M 70-100MM

Față și barele de protecție din spate 2M 50-70MM

Caracteristică:

✔LOCAȚIE de INSTALARE - bara De protecție spate proteja în mod eficient de a proteja masina barei de protecție spate atunci când încărcarea sau descărcarea bagajelor, alimente, cutie de instrumente și de protecție față sau spate, kit de caroserie, partea de fusta, coada, aripioare și mai mult.Acesta previne zgârieturi urâte și oferă protecție.De asemenea, acesta poate fi folosit pentru a acoperi orice existent zgârieturi, vopsea daune.

✔PROTECȚIE și DECORARE FUNCATION - Acoperire existente zgârieturi și previne mașină de uzura, zgârieturi, zgârieturi vopsea.De asemenea, acesta poate fi folosit pentru a acoperi orice existent zgârieturi, vopsea-daune, decorative cu efect de protecție.

✔UȘOR DE instalat - în Primul rând, ștergeți suprafața țintă fără ulei și praf, și apoi rupeți folia protectoare de puternic benzi adezive și rămânem pe poziție dreaptă, în cele din urmă să-ți mâna netedă fără sudură.Nu sunt necesare instrumente!

✔UNIVERSAL-FIT - usa de intrare de paza pot fi taiate, puteți DIY în funcție de nevoile dumneavoastră.Potrivit pentru toate masinile, SUV-ul Ford camioane etc.

Despre Produs

Toate produsele sunt 100% de brand nou, funcțional și verificate cu atenție înainte de a trimite.

100% siguranta, inofensiv pentru organism.

Despre Transport:

1. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

2.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.

Timpii de tranzit poate varia,în special în timpul sezonului de vacanta.

3. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată,vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.

Ce să fac dacă produsul are o problemă

Vă rugăm să folosiți produsul în conformitate cu manualul produsului în primul rând, dacă tot nu se poate folosi, vă rugăm să contactați serviciul clienți în timp, vă rugăm să nu deschideți disputa la voi, noi credem comunicare este mult mai bine decât în litigiu.

Etichete: bmw z4 g29 bodykit, ușa mașinii de paza, ușa de la mașină proteja, auto door edge protector, masina interior folie, interior folie, volan g29 accesorii, auto ușa protector, bmw z4 accesorii bmw z4, vinil lemn

Element De Lungime 10inch
Lățime Produs 10inch
Tip De Material Fibra De Carbon
Numele Modelului Dovada Zero Laminat Bandă
Înălțime Element 10inch
Extern De Certificare De Testare CC
Articol Greutate 0.74kg
Origine NC(de Origine)
An 2020

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea