HEXGEARS GK12 Tastatură Mecanică Hot Swap Kailh CUTIE Comutator 87 cheie tastatură de Gaming Anti Ghosting Russian Keyboard PC/Mac/Tur

242.14lei

284.88lei

-15 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

ШЕСТЕРНЯ GK12

● Это НОВЫЙ ПЕРЕКЛЮЧАТЕЛЬ ГОРЯЧЕЙ ЗАМЕНЫ. ● 87 КЛЮЧЕВАЯ МЕХАНИЧЕСКАЯ КЛАВИАТУРА ● белая игровая клавиатура

ПЕРЕКЛЮЧАТЕЛЬ KAILH CUTIE

● Rezistent la apa ● 80 МИЛЛИОНОВ ЦИКЛОВ ● пылезащитные ● КОНСТРУКЦИЯ УПЛОТНЕНИЯ ДОЛЖЕН БЫТЬ ВАШ ЛУЧШИЙ ВЫБОР

ДЕТАЛИ HEXGEARS GK12

Întreținere

●Oferim 3 luni gratuite de întreținere. ●Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi.Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit. ●Înainte de a returna produsele, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Cerere Specială

●Dacă aveți orice cerințe speciale, pls lasati un mesaj să ne în ordine.

Feedback-ul

●Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema ta! ●Vă rugăm să nu lăsați un feedback negativ, fără nici o comunicare.Vă mulțumim pentru înțelegere în avans! ●Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

FAQ

Q: Ce este HEXGEARS?

O: Hexgears este o companie globală de Electronice de Consum companie specializata in PC si periferice mobile.Vom dezvolta și piața personal periferice pentru PC Gaming, PC-ul de Navigație și Muzică.

Q: de Ce ai alege HEXGEARS?

O: Pentru că de cele mai grele Kailh Comuta între cherry comutator și MX comutator.Și aceasta este prima alegere pentru un profesionist de E-sport Gamer.

Q: Toate produsele sunt originale?

A: Da, toate produsele noastre sunt 100% originale ca noi avem autorizație de marca, vă rugăm să nu fie vă faceți griji despre asta.

Q: Toate produsele au cutie de vânzare cu amănuntul?

A: Da, toate produsele noastre sunt cu cutie de vânzare cu amănuntul.

Q: Cât timp va dura?(Balioilhaircare.ro Standard De Transport Maritim)

O: bun ar trebui să ajungă în 16-30 de zile, prin intermediul Balioilhaircare.ro Standard de Transport maritim.

Povestea De Brand

La HEXGEARS brand a suferit o lungă perioadă de timp de palpitant și aventură uluitoare.Acum începe să-și facă aventură în "sumbru canyon" în e-sport joc, pentru care nivelurile de joc sunt concepute.Vă mulțumim pentru acest joc, e-sport joc entuziaști din întreaga lume pot explora natura, se contesta, de relaxare și bucurați-vă de un moment fericit în joc.

Odată cu dezvoltarea de e-sport joc, cei doi tineri au fondat HEXGEARS brand, în scopul de a oferi o mai bună de joc, arme și mai minunată experiență pentru jucători.Pentru a oferi o mai bună experiență de funcționare și să permită jocul jucătorilor pentru a obține o mai bună rezultat de luptă în "sumbru canyon" în spațiul cibernetic, care le-au făcut o mulțime de eforturi, de la R&D, proiectare până la producție de mai profesionist și mai superioară produse periferice.

HEXGEARS vă oferă o unică lume viitoare.

HEXGEARS se va dedica construirea unui complet de e-sport eco-lanț, având o adâncime de exploatare de e-sport, industria, cercetarea, dezvoltarea și fabricarea de hardware, periferice, dezvoltarea de tehnologii software, cultivarea talentelor și joc de formare de echipe, organizarea reprezentant concursuri, și de a investi mai mult în funcționare și așa mai departe, astfel încât să se facă un brand de renume mondial în e-sport industrie.

Etichete: gk61 tastatura, mac machiaj, hot swap pcb, tastatura mecanismele, tastatura wireless, mouse redragon, logitech mouse-ul, keycap pbt, teclados mecanicos, v keycap

Certificare ROHS
Cerere Numărul
Tastatură Full Size No
Tip Cu fir
Turcia Nume Mekanik Klavye
Origine NC(de Origine)
Operațiunea Stil Mecanice
Stil 1 jucător tastatură
Pachet Da
Suport Pentru Încheietura Mâinii No
Tastatură Standard 87 de Taste
Numărul De Model GK12
Limba Rusă
Axa Corpului De Brand kailh
Nume De Brand HEXGEARS
Stil Pentru Laptop
Numele produsului Klavye
Tip De Interfață USB
Potrivit Joc Overwatch , dota,LOL,Cross fire

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea