Cega Liră Harpă,16 Șir Harpă Mahon Liră Harpă,Portabil Stabil Sunet de Calitate Harpă, Instrument pentru Iubitorii de Incepatori

228.23lei

407.52lei

-43 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Cega Liră Harpă,16 Șir Harpă Mahon Liră Harpă,Portabil Stabil Sunet de Calitate Harpă, Instrument pentru Iubitorii de Incepatori

Sunet plăcut: harpa este sculptat din lemn de mahon, care are o mare duritate și densitate, suficientă pentru a menține tonul.Harpa sunetul este cald și plăcut.

Stabil Sunet de Calitate: siruri De caractere pătrunde în corp baril, mai robust și durabil, și nu este ușor să dae organism.Când corzile sunt smulse, vibrația intră direct în butoi organismului de a rezona și de a reflecta, realizându-se o mai susține efect și mai stabilă a sunetului de calitate.

Oțel durabil de Coarde: harpa vine cu 16 siruri de caractere de metal, care sunt realizate din oțel rezistent siruri de caractere.Sunetul de pian poate umple întreaga cameră.Cel mai scurt șir, cel mai mare pitch-te.Același lucru este valabil pentru tensiunea de siruri de caractere.

Marginile rotunjite: harpa siruri de caractere au marginile rotunjite pentru o mai sigur și mai confortabil de prindere.

Cadoul Perfect: harpa este un cadou perfect pentru prieteni și copii.Ei vor iubi foarte mult.

dimensiune: 38 x 27 x 3.5 cm

Culoare: Albastru

Material: lemn de mahon

pachetul include:

1 x Liră

1 x cheie Tuning

1 x pânză de Curățare

3 x Alege

1 x set de șiruri de schimb

1 x sac de pian

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: e975 buton, farpum zara, brosa dracu, acoperă p 47, elcan 1x 4x, cupa de dans, cookie boxs, cruci se potrivesc, finder 2012

Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea