Correa pentru apple watch 5 4 banda de 44mm 40mm pulseira ceramică de lux din oțel inoxidabil watchbands pentru iwatch curea brățară inteligent

76.27lei

121.07lei

-37 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Pe deplin Compatibil: Potrivit pentru toate modelele 40mm/44mm ca Apple a Uita-te la Seria 5, Seria 4, Seria 3, Seria 2, Seria 1 toate modelele.La 40mm trupa lucrează cu 38mm cadru.

Design vestimentar: Comparativ cu sportiv silicon sau alte curele, acest unic produce din oțel inoxidabil combină cu lucios ceramica furnizarea de mai multe alegere culoare pentru a personaliza Apple Watch, tinuta in viata de zi cu zi, te face mai la modă și elegant.

Calitate de Top Material: taie cu Precizie și măiestrie sofisticate premium din otel inoxidabil 316L si ceramica, ascuțite/margini aspre face neted senzație de atingere, foarte solid, dar confortabil pe incheietura mainii.

Trupa vine cu ceas papuci la ambele capete, care se fixează pe Apple Watch interfață cu precizie și în siguranță.Fluture Incuietoare Design simplu și direct pentru a atașa și de presă.Trupa lungime reglabilă.

Etichete: apple watch 5 trupa 44mm, apple watch band lux crocodil, apple watch ceramice watchband, ol bratara ceramica, apple trupa pachet, curea pentru ceas appl, appl ceas trupa, 44mm apple watch brățară, apple watch bezel din otel inoxidabil, apple iwatch curele

Stil 5 pentru apple watch 44mm trupa
Stil 1 pentru bratara apple watch
Stil 6 pentru apple watch 3 38mm trupa
Stil 4 pentru correa apple watch 38 mm
Trupa Lungime 20cm
Trupa Tip De Material Ceramica
Stil 2 pentru correa apple watch 44mm
Incuietoare Tip catarama fluture
Numărul De Model A0748
Stil 3 pentru apple watch band 40mm
starea Nou fara eticheta

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea