Bazin de Inot pentru copii Accesorii 1buc PWW50 6CH-940 cadă cu Hidromasaj Filtru pentru Căzi Spa Copii

78.58lei

85.39lei

-7 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Pachetul Include:

1 x cadă cu Hidromasaj Filtru

Caietul de sarcini:

Nume: Copii, Copii, Piscină Cu Hidromasaj Filtru

Model: D93083

Tip: Jacuzzi Filtru

Material: Plastic&Pânză De Filtru

Culoare: Albastru&Alb

Dimensiune: 150x243mm

Referința Nr.: PWW50 6CH-940

Caracteristici:

-Mediul de filtrare este realizat din PP pânză fibre de poliester, care are proprietăți mecanice bune și solar proprietăți, rezistenta la temperaturi ridicate, și nu este afectată de puternic acid.

-Portul este turnat prin injecție, cu rezistență ridicată, îngroșarea filtru cu membrană, și mai puternic capacitatea de aspirare.

-Sigilarea este puternic, mediu de filtrare, centrul tijă și capac sunt lipite împreună, ca un întreg pentru a asigura o închidere de la sfârșitul cap.

Notă:

Datorită lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: jacuzzi spa, incalzitor cu hidromasaj, hot spa, umfla spa, filtru mspa, jacuzzi inflable spa, cadă spa în aer liber, cadă cu hidromasaj în aer liber rotund, fierbinte cadă spa, cadă cu hidromasaj spa, jacuzzi în aer liber

Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)
Numărul de Utilizatori 2 Persoane

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea