NanGuang CN-16 Video cu LED-uri Lampă de Lumină pentru Bliț Speedlite Camera Video camera Video 6.2 W 710LM cu Dimmer 5400K/ 3200K

103.19lei

121.40lei

-15 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Acest lucru CN-16 102pcs Video cu LED-uri Lampa poate fi montat pe un flash de lumină, oferind un iluminat continuu alegere pentru flash de lumină și poate fi de asemenea folosit ca o sursă de lumină suplimentară pentru a vă ajuta să atingă un nivel optim de iluminare și de fotografiere profesionale efect.Este de economisire a energiei și luminii temperatura de culoare este reglabil cu atașat filtre.În plus, dimensiuni compacte și greutate moderata fac ideal pentru transporta ușor și în aer liber capturarea.Un minunat și accesoriu indispensabil pentru fiecare profesionist și amator fotograf!

Caracteristici:

Caracteristici 102-lumini LED-uri pentru iluminare optima si difuzor, pentru a ne asigura imagini pentru setările perfecte.

Acesta poate fi montat pe un flash de lumină, oferind un iluminat continuu alegere pentru flash de lumină și de a crea un fantastic soluție de iluminat pentru fotografiere foto și video împreună.

Cu lumina de locuințe de rama ferestrei de proiectare și flexibile de conectare parte, potrivit pentru flash lumini de diferite dimensiuni.

Dimmer cu Buton pentru reglarea intensității luminoase a luminii, și 4 filtre atașat, temperatura de culoare reglabila, costum de diferite de condițiile de fotografiere.

Echipat cu o talpa de montare, poate fi atât fix pe camera talpa cu o talpa suportului și, de asemenea, atașat la alte accesorii aparat de fotografiat.

Acest super-lumina cu 102 piese-LED pot fi utilizate în video de a lua, fie pentru instalare lumini sau supliment.

Alimentat de 5 * baterie AA (nu sunt incluse).

Design Compact, de mare putere, durabilitate bun, producția scăzută de căldură.

Iluminare:

Distanta De Lux

1m 790

2m 188

3m 72

4m 45

Caietul de sarcini:

Brand: NanGuang

Model: CN-16

Pachet Inclusiv: 1 x video cu LED-uri de lumină 1 x Talpa de montare 4 x Filtre 1 x manual de Utilizare

Etichete: ulanzi lumina video, portabil video cu led-uri lumina, gimbal video, nanguang mobil, albastru lumina video, culoare led lumina video, lampa video cu led-uri, nanlite tub cu led-uri, Softbox, ZHIYUN

Pachet Da
Temperatura De Culoare Bi-culoare 3200K-5600K
Nume De Brand EACHSHOT

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea