Autentic angrosiști 50 de Tuburi G-S Hipo Ciment Adeziv 9ml/pc Tesatura Ambarcațiuni Ambarcațiuni Bijuterii Diy Transport Gratuit

393.11lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

[xlmodel]-[custom]-[21463] Lipici-100%

Angrosisti 50 de Tuburi G-S Hipo Ciment Adeziv 9ml/pc Tesatura Ambarcațiuni Ambarcațiuni Bijuterii Diy Transport Gratuit.

Elemente Caietul De Sarcini :

Origine : Statele Unite Ale Americii

Ingrediente : Xilen, Heptan

Contect : 1 / 3 fl.oz. (9ml)

Cantitate : 1 bucată

Culori : Clar

Stare : Nou

Ideal pentru : Bijuterii, Margele, Plastic, Sticlă, Metal, Pictate, Ceramica, Sigilate pădure & Non-suprafețe poroase

Mare pentru Modelul de luare a deciziilor: Miniaturi, bine semnalele de blocare, meserii de etanșare noduri, precizie rezistent la apă de etanșare, de precizie reparații, optice, hobby-uri și aplicații tehnice.

Este o combinație de un bun instrument de precizie și un clar de uscare, de putere medie de ciment, care nu va deteriora suprafețele.

Cimentul este ideal pentru bijuterii, margele, plastic, sticla, metal, ceramica, pictate sau sigilate de pădure și alte non-suprafețe poroase.Acesta este un produs rezidual, care este ideal pentru multe aplicații.

Plin de precizie aplicator sfat este menținută prin introducerea pac sârmă în tub când nu este în uz, și de curățare a excesului de picături de la partea exterioară a aplicator cu alcool sau lacul de unghii.

Acest lucru nu este un "adeziv instant." Devine lipicios în 10 - 15 secunde, permite părților să fie ajustate, și se usucă în 10 până la 15 minute.

Cimentul nu va bond degete, și are un ușor miros care dispare repede.

Mare pentru modelul de a face, miniaturi, bine șurub de blocare, de etanșare noduri, precizie rezistent la apă de etanșare, de precizie reparații, optice și aplicații tehnice, meșteșuguri și hobby-uri.

Totaluri: 50 Tuburi. 9 ML/Tub

Data: Nou 100%.

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotografii Listă

[xlmodel]-[custom]-[21464] Lipici-100%

Despre NOI

Am început de aprovizionare Adeziv de afaceri în anul 2001 , când au fost doar 4 membri în echipa noastră.Cu timpul a trecut, avem o noua dezvoltat într-o echipă cu mai mult de 400 de angajați în Asia, Europa și America.Și suntem mândri de a oferi Lipici & Adeziv pentru Clienții din întreaga lume.

Metode de plată

Simt încrezători să ne plătească prin intermediul Balioilhaircare.ro Escrow prin Visa, MasterCard, QIWI Wallet, Boleto,Webmoney, Western Union , și Transferuri Bancare .Plata este eliberat numai la noi după ce confirmați că ați primit bunurile.

Feedback-Ul Și Servicii Post-Vânzare

Este apreciat de 5 stele Feedback dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii!Vă rugăm să ne contactați atunci când te întâlnești nici o problemă, am putea rezolva orice problema pentru tine.Vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ sau de a deschide un litigiu ÎNAINTE de a contacta!Suntem onești și responsabili vânzător și încredere în noi, orice accidente vor fi rezolvate!

Etichete: runda adeziv epoxidic, adeziv super, epoxidice silicon adeziv, adeziv ciment, lipici model de plastic, ciment hipo, unghii de transfer, gecko matrite ciment, lipici lichid, tamiya extra thin cement clei

Tip Epoxidice
Numărul De Model G-S lipici

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea