Duzeala New Sosire 2021 Sring Petrecere de Seara Gol Rochie de Plaja Femei Boho fără Mâneci Maxi Rochie de Petrecere, rochii

51.62lei

103.23lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Dimensiunea Diagramă

Țiglă de măsurare:poate fi de 1-3cm abatere Observație: 1.Dacă nu sunteți sigur ce dimensiune pentru a selecta, te poți informa dimensiunea detaliate, cum ar fi bust, talie, șold dimensiune pentru noi,ne va ajuta să face o decizie corectă. 2.Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, elementul'actual de culoare ar putea fi ușor diferite de culoare care se vede pe poze.

New Sosire 2019 Sring Petrecere De Seara Gol Rochie De Plaja

Poze Reale

Instrucțiuni De Spălare

Detaliate instrucțiuni de spălare.Pentru exemple, spălare cu o temperatură de nu mai mare de 30, nu folosiți înălbitor, atârnă uscat, nu se calca, nu se usuce curat, etc.

5 culori și 6 dimensiuni

Duzeala

Oferim picătură de transport maritim servicii.

Dragi prieteni, vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră în magazinul nostru.Dacă aveți orice întrebare,bine ai venit să ne contactați în orice moment !!Comenzile vor fi aranjate de îndată ce plata dvs. a fost procesată cu succes de către sistem în 24 de ore!Brand-ul nostru --- Duzeala , a fost fondată în 2012 , suntem un producător profesionale pentru Rochie Bandaj cu o fabrică în China, sprijinirea DROPSHIPPING/OEM/ODM/RIDICATA/cu AMĂNUNTUL/MIX COMANDA, 100% garanție de bună calitate, preț rezonabil, cel mai bun pre-vânzare și post - vânzare de servicii, rapid de transport maritim!Proba poate fi condiția de bază pe poza/schita/desen design ,etc. Bine ați venit dumneavoastră de încercare pentru a verifica calitatea noastră.Suntem mereu în căutarea cu nerăbdare să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărare și dezvoltarea win-win, pe termen lung, relații de prietenie și de cooperare cu tine.Vă mulțumesc foarte mult !

Etichete: batwing tunica, cercel, pe un umăr, în partea de sus, cristal de lux rochie de club, chic de vara, boho dress print, swing retro, rochie de plaja, plaja crochet top, rochie de vara

Numărul De Model Du5041
Talia imperiul
Origine NC(de Origine)
Stil Boem
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Maneca Stil Regulat
Gen FEMEI
Material Dantela
Nume De Brand Duzeala
Sezon Vara
Decor Gol
Decolteu Asimetric
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Model Tip Mozaic
Silueta O-LINIE

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea