S SKYEE 43cm SATA 1 la 3 4Pin CPU Racire Ventilator PWM de Control al Temperaturii Cablu de Alimentare Adaptor de Alimentare Extensia Fir de Plumb

15.24lei

21.14lei

-27 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caietul de sarcini:

1. Nume: SATA 1 la 3 4Pin Ventilatorului de Răcire Cablu de Extensie

2. Interfata: SATA 4Pin

3. Shell Material: PVC

4. Conductor material: cupru placat cu Staniu

5. Lungime cablu: 43cm

6. Tip cablu: 1007 24AWG

7. Greutate: 33g

Caracteristici:

1. Alimentarea trei fanii de calculator cu interfață SATA poate reduce sarcina pe placa de baza, crește durata de viață a plăcii de bază, și de a asigura PWM.

2. Acest cablu are două interfețe pe partea de sus, unul este de la sursa de alimentare interfață, conectat la sursa de alimentare, iar celălalt este 4Pin viteza de măsurare și de control al temperaturii (PWM) funcție, introdusă în patru pini de pe placa de baza calculator, astfel încât trei fani poate fi realizat în același timp și placa de bază Sincron de control al temperaturii.

3. Placa de baza poate oferi doar o precisă de măsurare a vitezei valoare de un fan, deci, numai una dintre cele trei fani are o viteză funcție de măsurare, și toate trei fani au PWM de control al temperaturii funcție.

Pachetul inclus:

1 x 43cm SATA 1 la 3 4Pin CPU Racire Ventilator PWM de Control al Temperaturii Cablu de Alimentare Adaptor de Alimentare Extensia Fir de Plumb

Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Notă: se acceptă Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

Notă :Cumparatorul va Suporta transportul de returnare sau de schimb.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: maiwo usb, control temperatura, sata 3; sata, arduino calculator fan controller, cablu sata splitter, control pwm, pcie, sata, date cablu de alimentare, Splitter 4pin, sata la usb

Greutate 33g
Conductor Material Staniu Placat Cu Cupru
Tip Cablu De Alimentare
Interfață Sata 4pin
Origine NC(de Origine)
Shell Material PVC
Nume De Brand S SKYEE
Tip Cablu 1007 24AWG
Certificare NICI unul
Numărul De Model SATA 1 la 3 4Pin Ventilatorului de Răcire Cablu de Extensie
Pachet Da
Lungime Cablu 43cm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea