16 tipuri de Piatra Jad Role de Cuart roz Natural Piatra de Cristal Masaj Pentru Fata Ridica Slăbire Subțire Bărbie Îngrijire a Pielii Faciale Instrument

34.89lei

49.84lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

16 tipuri de Piatra Jad Role de Cuart roz Natural Piatra de Cristal Masaj Pentru Fata Ridica Slăbire Subțire Bărbie Îngrijire a Pielii Faciale Instrument

Caietul de sarcini:

Tip: Cu Role De Jad

Culoare: Rose quartz,Aventurin,Xiuyu,Culoare amestecare,Obsidian,jad Alb,jad Rosu,Ametist,ochi de Tigru,Picasso cuarț,Pătat de cuarț,Opal,Aur s-a scufundat,Petală,Flori pol

Material: Jad

Gen: Unisex

Lungime: 14.1 cm/5.6 inch (aprox.)

Mare Lungime Role: 4.3 cm/1.7 inch (aprox.)

Role mici Lungime: 2.2 cm/0.9 inch (aprox.)

Caracteristică:

1. ELMINATES CERCURILE INTUNECATE OCHI - Premium cu role de jad îmbunătățește fluxul de oxigen din jurul ochilor pentru un iluminat faciale strălucire.

2. ÎMBUNĂTĂȚEȘTE ELASTICITATEA PIELII , se Aplică crema hidratanta dvs. favorit cu role de jad sau de a folosi doar noastra cu role de jad pe fata/corp; aceasta va face pielea mai netedă și hidratare.

3. ÎMBUNĂTĂȚEȘTE CIRCULAȚIA SÂNGELUI ȘI TONUSUL PIELII, Crește circulația vasculară de sub ochi pentru un întinerit și exuberanța tinereții.

Rulare în jos de o parte poate promova circulația sângelui, oferindu-vă un aspect bun de la interior spre exterior.

4. REDUCE SUB OCHI PUNGILE și ROȘEAȚĂ ; Noastre de calitate premium, 100% naturale, de jad, stimuleaza drenajul limfatic prin eliberarea de nenumarate toxine în corpul vostru.

5. DOUĂ DIMENSIUNI cu ROLE de JAD - PIATRA mare roller este potrivit pentru corpul tau si role mici este potrivit pentru fata ta/zona ochilor.

Cum să utilizați

1. Se spală fața cu normale produse de curățare.

2. Aplica orice creme de noapte pentru fata si gat.

3. Utilizați mișcări în sus pentru a muta cu role de Jad ușor peste frunte,obraji,în jurul valorii de zona buzelor și a gâtului.Închide ochii și rola ușor peste pleoapele tale daca ai ochii umflati sau pungile de sub ochi.

4. Utilizați role pe fata si pe gat timp de 5 până la 10 minute.

5. Utilizați role de Jad de trei ori pe săptămână pentru a reduce liniile fine și ridurile.

6. Curățați cu role de Jad în conformitate cu instrucțiunile.

Pachetul Inclus:

1*Role de Jad (cu cutie)

Sfaturi Speciale:

1. Fiecare unul nu sunt de aceeași culoare, jad model, grosime, este normal.Ca acest articol sunt sculptate prelucrate de piatra naturala.

2. După cum știți jade facial cu role este fragilă, ușor de daune în tranzit, deși am ambalaj foarte atent.Dacă primiți rupt rola de masaj, vă rugăm să ne contactați pentru unul nou.

3. Vă rugăm să nu te superi dacă la decopertarea bord are mici defecte.Pentru că fiecare bucată de jad este tăiat dintr-o singură bucată de jad și lustruite de mână, este normal ușoară pentru diferențele de culoare și zgârieturi pentru a exista.

Dacă vă doriți, fără casetă, vă rugăm să faceți Clic pe ea

Etichete: guașă masaj, guasha massag, curat faciale, fata lufa burete, cu role de jad, 5 în 1 de îngrijire a frumuseții pentru masaj facial, massag cu role, mare role de masaj, verde lapis lazuli, fata rece cu role

Origine NC(de Origine)
Tip 1 Fata De Slăbire Cu Role
Sursa De Alimentare NICI unul
Tip 3 Jad masaj facial cu role
Nume De Brand Deciniee
Tip 4 masaj de frumusete cu role
Tip 2 role de jad pentru masaj rose quartz

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea